Siden sidst opdatering

Kalenderen siger vi har den 23. maj, og det er jo en p√•lidelig kilde ūüėČ Det betyder at mine virkelig gode intentioner for bloggen i maj er g√•et lidt tabt.

Det er brandærgerligt, men det er nu engang sådan tingene har udviklet sig.

Når det nu ikke er blevet til så meget på bloggen i maj tager vi lige en siden sidst opdatering.

Siden sidst…

  • har vi for alvor sat gang i den helt store for√•rsreng√łring. Det er √•rlig tilbagevendende begivenhed. Hvor alle rum, en for en, g√łres rent til den helt store guldmedalje og ting der ikke l√¶ngere bruges eller har udtjent deres v√¶rnepligt, s√¶ttes til salg eller smides ud.
  • er b√łrnehave livet virkelig blevet implementeret i vores hverdag. Vi stor nyder alle t√łsepigen,¬†som udvikler nye sider af sin personlighed n√¶rmest dagligt. Som en rigtig 3 √•rig er hun fuld af fjant, men kan sandelig ogs√• blive s√• sur, at hun stamper i gulvet. For tiden har hun et k√¶mpe plaster i panden, efter et styrt i sidste uge, som endte med et bes√łg p√• skadestuen.
  • er b√•de for√•r og sommer indtruffen hernede i sydjyske, og hvor er det dog bare helt fantastisk.
  • har jeg afsluttet min Body-Bliss uddannelse. Faktisk s√• fylder det mig med en helt utrolig stolthed, at jeg nu har afsluttet min 2. uddannelse inden for 1 √•r. At jeg p√• den m√•de har form√•et at udleve en virkelig stor dr√łm sidel√łbende med familieliv og deltidsarbejde er virkelig¬†stor personlig sejr, som¬†i den grad¬†har gjort noget godt for mit selvv√¶rd. Desuden tilf√łjer arbejdet med kostvejledning og Body-Bliss behandlingerne s√• meget menneskeligt og det er et virkelig godt modstykke til kontorarbejdet.
  • har vi f√•et et bordtennisbord af nogle venner som ikke brugte det l√¶ngere.¬†Michael og jeg er vilde med at spille bordtennis, og vi k√¶mper n√¶rmest for livet n√•r vi dyster. Jeg h√•ber drengene ogs√• gribes lidt af spillet.

Der er sket virkelig meget i l√łbet af maj, ind i mellem m√• jeg knibe mig selv lidt i armen over hvordan det hele udvikler sig lige nu ‚ô•

Det bedste til Jer

kærligst Rikke

vil du læse flere af mine indlæg

del dine tanker, jeg bliver så glad

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg

1 Delte tanker

  • SVAR

    √Öh jeg elsker ogs√• bordtennis. Spillede s√• meget som barn. Det er bare et sjovt spil ūüôā kh. Birgitte