2. juledag og julestatus

Det er 2. juledag og huset emmer af ro. Selvom det er først på aftenen så er drengene gået i seng, trætte efter decembers tæt pakkede program og de mange forventninger. Tøsepigen er snotforkølet og er netop hentet op fra sengen, men hun virker nu til at blunde videre på sofaen, trygt mellem hendes far og jeg.

Jeg kan med ro i sjælen sige, at ALT er som det skal være 🙂

Nå ja bortset fra, at opvaskemaskinen har vasket sin sidste vask. Den gav helt op i dag, og vi vil ikke bruge penge på endnu en reparation. Så indtil butikkerne åbner på mandag, så står den altså på opvask i hånden. Men vi klager ikke, det er hyggeligt nok, og heldigvis er det jo ferie 😉

Julen har været rolig og god. Vi endte med at lave en lille smule om på traditionerne, 2 ting afprøvede vi. Den ene ting, var at køre til Sct. Catharinæ kirke og tage gudstjenesten kl. 11. Jeg havde fået at vide, at det skulle være en børnegudstjeneste, så det havde vi naturligvis høje forventninger til. De blev ikke indfriede, så næste år vender vi tilbage til Vester Vedsted kirke.

juleaften 2015

Den anden ting havde vi dog god succes med, vi havde valgt at danse om juletræet og åbne pakker allerede om eftermiddagen. Det virkede altså rigtig godt, der blev danset om træet og sunget 3 sange hvorefter den stod på gaveåbning. Hensigten var selvfølgelig, at børnene skulle nå at lege med deres gaver, inden de rent faktisk blev (over)trætte.

Michael forvandlede sig til julemanden, for at glæde naboens børnebørn. Tøsepigen er skræmt fra vid og sans over julemanden og det faktum, at hun så sin far iklæde sig julemandskostumet, ændrede ikke på den sag 😀 Måske vi kan få besøg af julemanden næste år.

julemanden 2015

Billederne er taget med min telefon, de er blevet grynede. Det beklager jeg, min telefon er efterhånden noget slidt.

Jeg håber virkelig at i har haft en dejlig jul 🙂

 

2 Replies to “2. juledag og julestatus”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.