2. søndag i advent på slap line efter weekend med maveonde og julebag

Blomsterbergs vaniljekranse - som Michael bager her.
Blomsterbergs vaniljekranse – som Michael bager.

 

Vores 2. søndag i advent har ærlig talt været noget slap, efter et par dage med maveonde.

Den største begivenhed er nærmest, at yngste sønnen svømmede 250 meter i det store bassin til årets mærkesvømning i Ribe Svømmeklub.

250 meter lyder ikke umiddelbart af meget, men han har kun trænet i det store bassin 2 gange. Så mor er stolt <3

Han er i den grad klar til næste års mærkesvømning, der skal den bare have gas, siger han.

Ellers har vi drukket kaffe med naboen og set julekalendere. Vi ser Nissebanden på Grønland, Den anden verden og Ludvig og julemanden. Så vi er godt dækkede ind på den front.

Det er virkelig en søndag der har rykket kan i nok forstå 🙂

Natten til fredag vågnede jeg ved at tøsepigen kastede op, ud over mig og sengen. Fik vækket Michael, som med meget små øjne fik hjulpet med at hente spand og få fjernet det knap så rene lagen. Mens jeg tog mig af tøsepigen.

Jeg må komplimentere manden for, at klare situationen meget bedre end her

Nat blev til fredag morgen på den måde, og tøsepigen var ærlig talt noget træt af det hele. Og ville allerhelst have den nusseklud, som snurrede rundt i vaskemaskinen.

Jeg tog barnets første sygedag og hurra for den mulighed. Så da tøsens mave endelig var tømt kunne vi sove, mens huset puslede med drengenes og Michaels morgen gøremål.

Selvfølgelig endte jeg med at være smittet, så lå vi 2 der i sengen.

Lørdag var planen at julebage, må indrømme jeg var lidt træt ved tanken, men det gik over al forventning. Så der blev både bagt vaniljekranse, pebernødder, brunkager og chokoladesnitter.

chokoladesnitter-julen-2016

Huset duftede fantastisk og småkagerne blev bare så gode. Faktisk blev chokoladesnitterne så gode, at de helt sikkert skal bages igen. Bagte nemlig kun en lille bitte portion, og de fik altså ben at gå på. Så kassen er gabende tom 😀

Dog skal jeg lige have fundet en opskrift som virker lidt bedre. Er der måske en læser der ligger inde med en opskrift på chokoladesnitter som er velafprøvet, så modtager jeg meget gerne et link eller en besked med opskriften 🙂

2 Replies to “2. søndag i advent på slap line efter weekend med maveonde og julebag”

    1. Godt man ikke vågner sådan hver nat, det var ærlig talt ikke specielt lækkert! Heldigvis er jeg den eneste som har været ramt 7-9-13! Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.