5 års plan

Umiddelbart efter jeg flyttede fra min eks, lavede jeg sammen med min bror en 10 års plan. Det var helt spontant vi gjorde det, men de ting vi hver især ønskede os, var skam gennemtænkte.

Forleden fandt jeg tilfældigt vores 10 års plan, og til min store overraskelse, var 5 ud af mine 7 ønsker opfyldt! De sidste 2 er godt på vej. Selvom jeg ikke har arbejdet målrettet ud fra at opfylde elementerne på listen, så må de alligevel have været en del af min bevidsthed.

På grund af de gode erfaringer, har jeg bestemt mig for, at lave en ny plan. Denne gang en 5 års plan, da det antal år falder rigtig godt i hak med flere forskellige ting i vores liv, blandet andet børnenes alder.

Laver du den slags langsigtede planer? og lykkedes de også for dig?

3 Replies to “5 års plan”

  1. Sejt og nej, jeg har ikke hverken en 5-års eller 10-års plan. Tingene har det nok lidt med at ske for mig og selvom vi forsøger at snakke fremtid og planer, så er vi nok bare ikke helt så tjekkede hvad det angår.

    1. Sådan har min mand det også, og til dels også mig. Men har nu alligevel fået noget at tænke over, ved at de ting min bror og jeg skrev op, så godt som næsten er opfyldt. Det er da lidt spøjst 🙂 Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.