5 fridage med høj sol

Jeg skal da ellers lige love for, at sommeren er kommet til lille Danmark. Det er jo simpelthen fantastisk 🙂 Selvom det var totalt langt ude, næsten at gå fra de varme strikkede trøjer, strømper og lukkede sko til dagen efter, at hoppe i shorts, sandaler  og toppe… Det gik også op for mig, at jeg havde styr på børnenes og mandens sommertøj, men mit eget havde jeg lige glemt i farten 😀 det er der rettet op på nu.

På grund af min onsdagsfri fra arbejde, så har jeg haft 5 fridage. At jeg vågnede onsdag og var sløj med ondt i halsen og hovedet fuld af snot, ødelagde ikke glæden over, at have fri i 5 dage. Faktisk er samtlige 5 fridage gået med at pleje snotnæse, hals og en træt influenza krop. Lidt frustrerende for havde faktisk virkelig mange planer, som måtte aflyses.

Men pyt.

Faktisk øver jeg mig i at sige PYT. I virkeligheden kommer øvelsen med PYT af, at jeg øver mig rigtig meget på, at lade være med at gokke mig selv i hovedet med de sædvanlige “du burde” “du skulle” og alle de andre gok, der kommer ubevidst i løbet af en dag.

Har nemlig bestemt, at jeg ikke vil lytte til de gok længere, så hver gang der kommer et ubevidst gok, vender jeg det døve øre til 😉 I stedet vil jeg være opmærksom på hvad jeg selv har lyst til. Det lyder måske lidt egotrippet, men sådan er det langt fra, når det udleves. For jeg får så meget mere energi og er tilfreds på en helt anden måde end tidligere. Det gavner jo alle omkring mig. Så det skal der gøres meget mere i 🙂

 

4 Replies to “5 fridage med høj sol”

    1. Dejligt at høre, du også øver dig på PYT 🙂 Mon det er også kræver øvelse for dig ?
      Kærlig hilsen RIkke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.