Ærlighed

Har haft en streng weekend! Og har faktisk lyst til at dele lidt tanker omkring den, for en drøm brast. Det var min stakkels min mand der overbragte mig den belastende nyhed. Jeg følte det, som om luften blev presset ud af kroppen på mig. Kunne mærke tårerne presse på og håbet forsvinde fuldstændig.

Men man skal jo videre fra sådan en nedtur, der er ingen grund til, at gå rundt i en trædemølle af elendighed og få ondt af sig selv. Måske blev dén drøm ikke til virkelighed, men så må en ny drøm opstå, og man må komme videre.

Er det ikke sådan det er?

Der sker vel heller ikke noget ved, at man skal arbejde lidt for tingene? Bliver man ikke bare stærkere og mere beslutsom af det?

Det tror jeg – så efter en lang gåtur og en snak med manden og svigermor, som var på en lille ferie ved os. Var jeg klar igen. Helt klar over, at vi befinder os ved en korsvej og skal have taget nogle beslutninger, som kommer til at påvirke vores liv i de næste mange år.

Hvad er det så for en drøm der brast – det var drømmen om et liv med lidt mere lykke, end det vi har. Lidt mere frihed og lidt mere familietid.

I fredags brast den ene drøm – men i dag er det søndag og vi er videre. En ny drøm er sået og vi arbejder videre på, at få den til at spire og blive til virkelig.