April har sit eget liv

Det er blevet 18. april og jeg nåede næsten ikke at blinke.

April har indtil nu været pragtfuld, fuld af gode oplevelser, skønne mennesker, fejringer og forår.

Jeg elsker april, intet mindre. Selv travlheden elsker jeg, også selv om den mere end en gang har gjort mig stakåndet. Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg lavet op til flere dobbeltbookninger (håber altså, jeg snart bliver for gammel til det, for det er så pinligt, at stå der med 2 eller 3 aftaler oven i hinanden) –  hmm mon dobbeltbookningerne er aldersbetingede, eller er det mon udtryk for noget helt andet! Det må jeg vist gruble over en anden dag…

Er der et lille bitte aber dabei ved April, så er det bloggen (og vægten) både at skrive herinde og at følge med hos jer andre. Jeg savner virkelig, at sætte mig ned med en kop ny brygget kaffe, læse om jeres tanker, små og store oplevelser, madopskrifter og at se billeder fra jeres april. Men det kommer alt sammen, lige pludselig 🙂

Jeg vil slutte dette lille blogindlæg med billeder fra Skjern Enge taget i Påsken, på en regnfuld diset men smuk dag.

Skjern Enge forår 2016 102 forår 2016 096 forår 2016 088

 

 

4 Replies to “April har sit eget liv”

 1. Åh jeg kender godt de der perioder, hvor man ikke får skrevet på bloggen eller læst med hos andre. Pludselig så savner man det. Håber du snart er tilbage på fuld styrke 😉
  Og sikke dejlige billeder. Synes også april har været kort, men til gengæld meget kold :-/
  Kh. Birgitte

  1. Er det ikke underfundigt, at man kan komme til at savne mennesker man slet ikke kender? 🙂 Har modtaget min fine gevinst fra din give-away. Følte mig så heldig da jeg fik din mail om jeg var vinderen.
   Hvor har du ret Birgitte, april har ikke bare været kort, også kold. Det er en skam, når man render rundt og er så klar til varme og sol.
   Kærlig hilsen Rikke

  1. “Blogger-kaffe” sikke et godt udtryk 🙂 hver ting til sin tid, så virker det bedst. Tak for din hilsen kære Lisbet.
   Kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.