Velkommen April, mine intentioner for måneden

Thju hej hvor det går. Marts måned er strøget der-ud-af, præcis som jeg forudsagde her, og april er sat i gang. Det betyder, at det er på tide, at få sat mine intentioner for måneden.

April elsker jeg, mest på grund af foråret. Som jo i den grad springer ud. Forår er bare noget helt specielt. Præcis som de andre årstider, hver ting til sin tid, og NU gælder det forår.

Mine intentioner for april

Præcis som marts, kommer april til at

De første mange øve aftaler er i kalenderen, og jeg håber, at der bliver plads til flere, efterhånden som måneden skrider frem.

Fokus punkter for april

  • Anemone “jagt” jeg elsker anemoner og specielt den første anemone buket giver bare en helt speciel lykke følelse. Ganske sikkert fordi anemoner minder mig om ture i skoven med min mormor <3
  • Leg og spas, de sidste måneder har været spekulative for mig, og jeg trænger sådan til at grine og lege
  • Være endnu mere bevidst om at sige nej til aftaler som jeg reelt ikke føler jeg har overskud eller tid til. Vel og mærke uden at få dårlig samvittighed
  • Nyde hver eneste dag, uanset hvad dagen bringer

De gode aftaler

For at stoppe mig selv i at handle konstant, sørger jeg for at fylde min kalender med tid, hvor jeg kort sagt ikke skal en skid andet end at nyde og være i godt selskab.

April måneds gode aftaler er blandt andet at holde fødselsdag for vores dejlige tøsepige, som fylder 5 år 🙂

Der venter også en dejlig biografaftale med en veninde, vi skal se Dronningen. Jeg har i den grad store forventninger til filmen, jeg håber de bliver indfriet.

Jeg skal lege chauffør for min far, som skal opereres for prostatakræft. Egentlig er det jo ikke i sig selv en glædelig begivenhed, men det har jeg brug for at gøre den til. Min vinkel er, at det er godt at kræften skal fjernes og jeg så glæder jeg mig til at få en dejlig lang tur i bilen til OUH helt alene med min far.

Påskeferien bliver en dejlig pause fra hverdagen til at være sammen med familien, tøffe og gøre lige hvad vi har lyst til.

Jeg ønsker dig en dejligt april fuld af sol og glæde.

Tak fordi du læser med. Jeg håber du bliver inspireret til at forfølge din vej i livet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.