at have en blog

At have en blog er krævende på den gode måde, det kræver arbejde og det, at man prioriterer sin blog. Den skal være en integreret del af hverdagen, uden den går hen og bliver en plage.

Men det er ikke nok – man skal også gøre op med sig selv hvor personlig den skal være. Hvor meget man har lyst til at offentliggøre af sig selv og sine nærmeste. Det med de nærmeste giver sig selv, for det valg med at være offentlig, mener jeg ikke man kan træffe på andres vegne. Heller ikke børn og mand.

Det med at finde sin egen grænse, kan godt være lidt vanskelligt, jeg vil sige det er en proces der er under udvikling hele tiden. Det er blevet helt tydeligt for mig, at når der er noget som fylder i mit liv, som jeg ikke mener er stof til bloggen, så har jeg svært ved at blogge. Fordi jeg ikke kan skrive med hjertet, derfor har det også været lidt sløvt med indlæg de sidste 14 dages tid, og med at få læst andre blogge. Jeg beklager 🙂

Resten af dette indlæg er meget personligt og jeg har tænkt en del over, om jeg skulle dele det med jer. Har besluttet at gøre det, og det føles rigtigt.

I midten af februar sagde jeg mit job op, hvilket gav mig en rigtig god mavefornemmelse. Umiddelbart efter, søgte jeg en stilling indenfor mit fag, som ved første øjekast passede perfekt ind i vores tilværelse. Men som dagene gik, blev jeg mere og mere frustreret, faktisk var jeg at sammenligne med et lokalt tordenvejr, som i går udviklede sig til en tropisk orkan. I går tilspidsede det nemlig på den måde, at jeg var indkaldt til samtale. Mit indre var kaos, en lønindtægt er jo nødvendig, men stillingen gav bare ikke ro i min mave, på nogen som helst måde.

Heldigvis fik jeg ikke jobbet, så alle mine spekulationer om hvorvidt jeg skulle følge min mavefornemmelse og takke nej til jobbet, hvis jeg fik det tilbudt. Blev heldigvis ikke nødvendige at forholde sig til, men lettet var jeg, i løbet af et splitsekund, faldt mine skuldre på plads, min mave blev rolig og vi fejrede det med at dele en øl til aftensmaden 😉

Nu har jeg lavet en pagt med mig selv, den går ud på, at følge min mavefornemmelse som er så tydelig – og så skal jeg vist til at tænke ud af boksen.

I dag synes jeg himmel er så meget mere blå end i går 🙂 Rigtig god tirsdag til jer derude.

2 Replies to “at have en blog”

  1. Meget enig, og man bliver bedre til det hele tiden – heldigvis. Jeg synes også at jeg selv er blevet meget bedre til at følge min mavefornemmelse i takt med at jeg er blevet ældre – måske hænger det også sammen med at man hviler mere i sig selv og dermed heller ikke tænker så meget over hvad omverdenen ville tænke om dette eller hint. Kram herfra

    1. Tror også det har noget med alder at gøre, som du skriver betyder det mindre og mindre hvad andre tænker. Men mere og mere hvad maven siger. Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.