Velkommen august – mine intentioner

August velkommen. Jeg elsker dig for din varme, charme og lunefuldhed. Jeg vil nyde synet af kornmarkerne inden de høstes, aftenerne som begynder at blive mørkere og de lange skygger.

billedet er taget ved en fejl, forleden da jeg var på gåtur med min far, tøsepigen og min niece. Men jeg elsker den blå himmel og skyerne, derfor har jeg ikke slettet det.

Morgen i august

Søndag morgen, og huset er meget stille. Min mand har trænet, han nyder nu lidt varm te. Børnene sover den sødeste feriesøvn. Katten tøffer rundt og her sidder jeg, mens morgenen tager hul på dagen. Jeg satte vækkeuret i morges, for første gang i mange dage.

morgenlyset i vores køkken er så skønt

Ikke fordi jeg har savnet lyden af min telefons alarm, mere for at afbøde morgenkrisen i morgen. På første arbejdsdag efter ferien. Den bliver helt sikkert stadig streng, men måske lidt blidere nu.

Den tidlige morgen har gjort, at jeg har nået at forberede ugen, mens Michael trænede. For selv om han har ferie med børnene. Så skal vi lige have styr på, at børnene har det de skal have i deres penalhuse, deres garderober skal lige tjekkes op og så vil jeg gerne have bagt noget til madpakkerne. Som kan hives op af fryseren, på de der dage, hvor det godt må være lidt nemt.

Min august

August kalenderen indeholder fejring af Jeppe, som bliver 12 år. Jeg ved i skrivende stund ikke hvordan, han gerne vil fejres, men er sikker på den kommende fødselar, ved lige hvordan, det bliver allerbedst.

Jeg er til impulsive løsninger i denne tid, fordi mit helbred stadig vakler lidt. Havde ellers tid på sygehuset i sidste uge, men den blev rykket til september måned. Fordi sygeplejerskerne strejker. Så jeg får hver dag til at fungere på bedste vis. Passer mine pligter efter bedste evne og lytter til min krop og mine behov.

Der er rigtig meget arbejde på programmet, både i min egen “butik” men også på mit kontorjob. Det bliver godt at få arbejdstøjet på igen.

Haven er et vigtigt rum for mig, og det rum vil jeg også nyde i august. Både med hænderne i jorden, og på vores terrasse.

August måneds intentioner

Intentionerne denne august peger alle sammen mod nydelse. For uanset hvor meget jeg øver mig, er det indbygget i min DNA at jeg handler – med tendens til at knokle.

Det skønne er, at jeg kender det DNA. Jeg ved hvor stor drivkraft det giver mig, men jeg ved også, at præcis drivkraften kan få det til at kamme over – og ødelægge mig. Derfor er jeg opmærksom på, at skabe tid med nydelse. Hvor jeg ikke skal en skid (beklager mit sprog)

Bare nyde. Trække vejret. Være.

De gode aftaler

Jeg mærker en utrolig stor længsel til at være lidt mere alene, ikke bare nu, men i flere måneder har den følelse hersket i mig. Ikke fordi, jeg ikke elsker, at være sammen med andre. Men “alene-lysten” er størst i mig, og den prøver jeg at imødekomme.

Så de gode aftaler denne august, er med mig selv 🙂

Der er gåture, bevidst vejrtrækning i haven, bøger som længes efter at blive læst og skyer som skal kigges på.

Faktisk er det lidt grænseoverskridende for mig, at have så stor trang til alenetid, netop fordi jeg faktisk har en dominerende ekstrovert side. Jeg prøver at acceptere følelsen, imødekomme den og trøste mig med, at den går over igen. For sådan er det jo – alting har en ende (en regnorm den har 2)

Kære dig, jeg ønsker dig en skøn august måned. Uanset hvad du længes efter håber jeg du har modet til at gå efter det. Selv små skridt mod længsel er store skridt i hjertet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.