Velkommen august, mine intentioner for måneden.

En favorit måned er allerede godt i gang. De her månedlige skriverier, får mig virkelig til at reflektere over, at jeg faktisk har 12 favorit måneder. På hver sin måde, er hver enkelt måned dejlig.

August er dejlig for mig, fordi haven, som er et vigtigt element i min hverdag, begynder at indtage nogle helt specielle farver.

Vi skal også fejre en af drenge børnene, Jeppe som fylder 10 år. Forventningens glæde får hans øjne til at stråle helt specielt i de her dage. Desuden har han 2 rokketænder, som han hver dag rokker med, til han næsten har krampe i kæberne.

Mine intentioner for august

I juli har jeg haft tid til at reflektere over de sidste 6-7 måneder, og følelsen af at være tyndslidt.

Det er ikke en dårlig følelse, for året har været fantastisk og udviklende på en helt vildt befriende måde. Men der er også meget, som har krævet mit fulde fokus. Det er lige netop det, som efterlader mig med den tyndslidte fornemmelse i kroppen.

Selv efter 3 ugers ferie, sidder udmattelsen lige under huden.

Jeg har reflekteret og mærket mig frem til, at jeg virkelig bliver nødt til at planlægge mere stille tid til mig selv. For selv om jeg har gjort det, så har der ikke været nok af den slags dage.

Det er jeg den eneste der kan gøre noget ved. Så jeg er i fuld gang med at få lagt stille dage ind, og det føles helt rigtigt.

Fokuspunkter i august

  • meditation – gerne på græsplænen, så jeg er omgivet af summende bier med græsset som blødt underlag
  • afkobling ved at skrive og læse, er netop ved at læse Månesøsteren
  • daglige gå- eller cykelture, selv eller med børnene

De gode aftaler

Som altid, er de gode aftaler virkelig en vigtig og meget bevidst planlægning af min tid.

Gode aftaler fylder mig med glæde og overskud og de gør, at jeg klarer de mindre gode aftaler meget nemmere, uden at miste alt for meget energi.

Når der skal fejres fælles fødselsdag for Jeppe og Malthe, bliver min svigermor weekenden over, det betyder hygge, snak og grin. Vi skal også et smut i Legoland med hende.

Det årlige bankmøde er også planlagt til august, og det glæder jeg mig faktisk ret meget til.

Der er en udflugt til Mandø, med nogle venner, som aldrig har været på Mandø. Den er dog ikke dato sat, men jeg håber det kan lykkes i august.

Ud over det er der en øvetimer med kropsterapeut elever, og selvfølgelig undervisning.

August bliver god, jeg kan mærke det helt ind i hjertet. Rigtig god august måned til dig kære læser. Jeg ønsker at din august også fylder dit hjerte med glæde.

Tak fordi du læser med. Jeg håber du bliver inspireret til at forfølge din vej i livet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.