August og september blev helt anderledes end forventet

For mig blev august helt anderledes end forventet, for sådan en planlægningstype som mig, kan det altså være udfordrende, når tingene ikke udspiller sig helt som planlagt.

August varede i en evighed og alligevel er den drønet der ud af med lynets hast, den har været sorgfuld og i den grad været præget af blues. Heldigvis også en masse i den glade boldgade. September tog over, hvor august slap, heldigvis mildere.

Blandt andet fik jeg at vide, at den høreskade jeg åbenbart har, ikke kræver høreapparat. Det var virkelig dejligt, at få en afklaring på det spørgsmål. Jeg ved ikke endnu, hvordan man så konkret kan afhjælpe de høreproblemer jeg har, men det løses forhåbentlig i november, hvor jeg skal til OUH. Hvis ikke høreproblemerne ender med at blive kategoriseret som en gråzone – også kommer udfordringerne måske først, for så er det op til mig, at finde løsninger der afhjælper problemerne i hverdagen.

Forventer helt klart, at oktober bliver en af de lette måneder, hvor vi får et smukt efterårsvejr. For selvom solen skinner smukt og himlen lyser med en klar blå farve, så bliver skyggerne altså længere og træernes tætte bladpragt er også ved at blive tyndere og indtage farver i den brændte del af farveskalaen.

Hvis jeg skal lede en lære ud af de 2 måneder, så er jeg igen blevet bekræftet i, hvor vigtigt det er for mig, altid at bevare de positive tanker og troen på, at alting er godt og lige som det skal være. Så sådan indtager jeg oktober, positivt og med en kampgejst der virkelig er på toppen.

æbletræet som er fuld af æbler

 

3 Replies to “August og september blev helt anderledes end forventet”

  1. Jeg håber også på god oktober. Havde elendig august arbejdsmæssigt, hvor stress vendte tilbage. September var bedre men også hård. Nu er jeg syg igen. Har været rask én dag før jeg blev utilpas igen. Det er virkelig tiltrængt med en rolig måned. Kh Birgitte

    1. Åh hvor det lyder strengt søde Birgitte, jeg ønsker dig en mild og venlig oktober, så du kan samle kræfter <3
      kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.