babysalmesang er et hit

Når noget har været en succes 1 gang er det jo ikke altid det bliver en succes at gøre det igen.

Derfor var jeg også lidt i tvivl, da jeg forleden meldte tøsepigen og jeg til babysalmesang, for som jeg tidligere har skrevet om herinde. Har babysalmesangen været én af de bedste barselsoplevelser, vi har haft sammen.

Med det samme vi trådte ind i Sct. Catharinæ Kirke, Ribes flotteste kirke (efter min mening) var hendes sanser skærpede, hun kiggede rundt og iagttog rummet, lavede store øjne og der var ingen tvivl om, at hun var betaget af kirken med dens anderledes lyde og de flotte lysekroner.

Da vi begyndte at synge og lege, var hun oven ud begejstret, det blev “sunget” med og grint højlydt.

Selv om jeg hverken er mere eller mere troende end gennemsnittet af danskere, eller synger med et klang der er specielt fin, så var det også en succes for mig. Så jeg ser frem til foråret med babysalmesang.

2 Replies to “babysalmesang er et hit”

  1. Lyder rigtig skønt. Jeg har aldrig været til babysalmesang, men har gået til rytmik med alle mine unger til stor fornøjelse for os alle. KH D

    1. Rytmik lyder også som en rigtig god barselsting, der er jo også mange der falder for babysvømning. Det har bare aldrig helt vundet os, før børnene er lidt større. Tror bare det er vigtigt at finde en god ting at være sammen om, specielt når der er andre søskende. Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.