Bananbrød og regelmæssighed

I dag var det egentlig planen, at der skulle være et billede af et lækkert bananbrød med banan og lidt honning henover….. Men da jeg forleden havde bagt brødet vakte det ikke den store begejstring i min familie 😀 så jeg vil spare jer for både billede og opskrift, dette er jo heller ingen madblog. Vil gerne lave mad og hygger mig voldsomt med det (mere og mere faktisk) men der er stadig langt til at lege med opskrifterne og selv finde på. Jeg holder rigtig meget af at følge Dorte med hendes lækre opskrifter, men også at læse om hendes storfamilie 🙂 det er rar læsning og samtidig pirrer det mine smagsløg. Så hvis i har lyst, kan i jo besøge hende på familiefletninger.dk

Jeg går og er lidt ærgerlig i disse dage. For tøsepigen har altid haft en særdeles god rytme og har altid været i et fremragende godt humør. Men hendes forkølelse, som udviklede sig til lungebetændelse har gjort hende til et lille pivedyr. Det er ikke meget vi ser til hendes glade væsen og det er nærmest umuligt, at få hende til at sove mere end 1½ time i streg. Det med at spise er også noget der sker som vinden blæser, hun har ikke den store lyst til mad, selv om jeg ellers tilbyder hende alle ynglings retterne. Hvad der lige foregår med hende, ved jeg ikke. Hun er ikke som sådan syg, bare utilpas og særdeles irriteret. Konsulterede lægen i går, da min frustration efterhånden er ved at nå bristepunktet, fordi jeg trænger til regelmæssighed og ro (og det gør hun bestemt også) lægen ville godt lige se det på 3-4 dage, for penicillinen skal helt ud af kroppen. Det at vi andre har bøvlet med feber og maveonde kan gøre det svært for hendes immunforsvar at komme igennem det.

Jeg er kommet frem til, at der må handles nu, mere end bare at lave ynglings retter, putte og rulle med barnevognen konstant. Så de næste par dage, laver jeg et skema over hendes rytme (eller manglen på rytme) også må jeg arbejde på, at genskabe den gode rytme ud fra det. Måske er det et håbløst projekt, men tænker, at hvis jeg kan få søvnen på plads, så er vi på vej i en god retning.

Puh det blev et langt indlæg håber du kunne holde ud at læse med helt herned, ellers forstår jeg det godt 😉 har du læst med helt til ende og du lige synes du har et gyldent råd som kunne hjælpe både pivedyret aka tøsepigen og mig så skriv endelig i kommentarfeltet – har du ikke et råd, så må du gerne skrive alligevel 😉

4 Replies to “Bananbrød og regelmæssighed”

    1. Velbekom, jeg mener skam hvert et ord, hygger mig voldsomt med at følge din blog, oven i hatten er du jo vældig sød 🙂 jeg er på barsel til den 22. Maj, så vi har tiden med os endnu, men ville jo så frygteligt gerne tilbage til de gode rytmer. Kh Rikke

        1. ja det er rigtig dejligt, har taget alt hvad jeg kunne, det har jeg ikke prøvet før, så det måtte vist være på tide. Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.