Billeder fra Henne

Her kommer lidt billeder jeg tog på vores ferie i Henne.  I mens jeg fotograferede plukkede tøsepigen blomster og andet godt, selvfølgelig i selvskab med én af hendes dukker. Som virkelig er blevet et hit at lege med 🙂 Totalt hyggeligt.

Har du lyst til at se flere af mine fotografier er der billeder fra Ribe her, du kan også finde flere i kategorien billedglimt.

4 Replies to “Billeder fra Henne”

    1. Tak Dorte 🙂 Nyder så meget at fotografere og min lille hjælper var virkelig hyggelig at have med, så det skal vi helt sikkert gøre igen. Hende og jeg og måske dukken 😉 og ja hun er blevet virkelig stor min lille pige. Hvor går det stærkt!
      kærlig hilsen Rikke

    1. Tak for det Anne 🙂 åh ja du kan tro glæden blev over blomsterne blev delt med dukken, der skulle duftes og holdes, det med at holde på blomsterne, havde dukken dog lidt problemer med. Kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.