Billedglimt fra en eftermiddag med sol og påskepyntning

 

Solen brød endelig frem gennem den fugtige tåge, som indkapslede os allerede i går eftermiddag og vi vågnede til i morges.

Derfor var min glæde stor, da jeg havde fri og solen faktisk skinnede.

Helt perfekt ♥

Må indrømme det fyldte mig med en masse god energi, så inden børnene blev hentet. Fik jeg ordnet en masse praktisk.

Solen skinnede stadig og det hev i os alle for at komme ud. Vi blev endda enige om, at det var en perfekt dag at hænge påskepynt op på.

Så det blev hentet ned fra loftet og gensynsglæden var stor. Vores påskepynt består mest af børnenes hjemmelavede pynt, og det er altså hyggeligt at finde frem og hænge op.

 

Påskeæggene vi hænger op i træer og buske er nu det pureste plastik, stærkt inspireret af tyskernes tradition med at pynte op udenfor. Det synes vi nemlig er ret hyggeligt.

Jeppe og Ida pyntede også legehuset, og de er vældig tilfredse med resultatet 🙂

4 Replies to “Billedglimt fra en eftermiddag med sol og påskepyntning”

 1. Sikken en fin tradition med at pynte op udenfor. Man kan da kun blive glad af alle de friske farver i det dejlige forårsvejr.

  1. Det er så hyggeligt med påskeægende i forskellige farver. Det giver lige et ekstra pift inden buske, træer og blomster for alvor begynder at springe ud, og selv sørger for farverne i forårshaven.
   Kærlig hilsen Rikke

  1. Tak Birgitte, elsker at farverne pifter det hele lidt op, og synes det er så hyggeligt at komme hjem til en indgangsparti som tager hjerteligt i mod 🙂 så den tradition er kommet for at blive.
   kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.