Bimser og bamser

Mine børn elsker bamser, og jeg mener virkelig elsker bamser.

Ud over, at vi har fragtet diverse ynglings-bamser frem og tilbage fra dagpleje og børnehave et hav af gange, og nærmest er blevet koldt svedende på panik måden, når et sygt barn har ramt bamsen med en eller anden for krops væske 😉

Så betyder det, at der er virkelig mange bamser i vores hus, og ind i mellem får jeg et flip også skal de luftes (og vaskes, når jeg kan luske mig til det)

bamseluftning

Hver gang jeg får det flip, er der mindst et barn der kokser fuldstændig, og prøver at overbevise mig om, hvor aldeles farligt det er for bamserne, at de hænger i ørerne, og at det er synd, de skal være ude en hel nat ALENE i mørket, til hvilket jeg trøster dem med, at de jo hænger en hel flok bamser der kan trøste hinanden. Ind i mellem lusker et barn sig også til at smugle bamserne ned før jeg mener luftningen/tørringen er færdig. Så henter jeg bamsen igen og hænger den ufortrødent op igen, og sådan bliver det ved i en uendelighed, men det er en del af hele bamseluftningsprocessen 😀

Det er en være ballade med de bamser 😀

I midten af September var Michael i Berlin med arbejdet og efterlod derfor børnene og jeg herhjemme (hvis du mener, at kunne læse i mellem linjerne, at jeg var lidt tøsefornærmet, så er det helt korrekt læst ;-D ) Det gode ved det er, at han havde indkøbt en gave til hver af os 🙂 Tøsepigen fik en bimse bamse og derfor er bamseflokken altså udvidet endnu engang. Men helt ærligt, så faldt jeg altså i staver over bimsen, for det var jo sådan en jeg selv havde som barn, godt nok ikke udfærdiget som en fe, men ellers præcis den samme model 🙂

Hver gang jeg ser den bimse så giver den mig det dejligste sug i maven og de gladeste barndomsminder, med min elskede bimse.

Bimse bamse fra barndommens land

 

 

vil du læse flere af mine indlæg

del dine tanker, jeg bliver så glad

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg

4 Tanker

 • SVAR

  Åh ja, sådan har jeg det også med de bimser! Og så er det faktisk sjovt at dengang kunne ingen drømme om at give den fe-tøj på, men nu er der feer overalt!

  • SVAR

   Hvor dejligt, at der findes andre bisse entusiaster end jeg 🙂 og enig med fetøjet, det fandtes altså ikke dengang, men nu er der virkelig feer og prinsesser over alt. Men DET emne kræver næsten et helt indlæg for sig selv. KH Rikke

 • SVAR

  Hvem havde ikke sådan en eller flere som barn?!
  Så hyggeligt at de stadig forhandles:-)

  • SVAR

   Ja det er så hyggeligt, at man stadig kan købe dem. De er så søde 🙂 KH Rikke