black friday

Black Friday julegaver – er det koldt?

Det er vist ingen statshemmelighed, at det er Black Friday i dag 😀 Jeg synes personligt godt om konceptet, hvem kan ikke lide at shoppe, også endda når der er gode tilbud.

Men her kommer sü humlen. For jeg har nu købt et par julegaver pü nettet. Endda en, fra et barn til et andet barn. Er det koldt? Er julegaveindkøb pü nettet i virkeligheden koldt?

Jeg er südan lidt midt i mellem. For vi vil virkelig gerne have at vores børn lÌr at blive glade givere (og ikke bare modtagere!) Jeg ved godt, at jeg sammen med barnet nøje har udvalgt varen. Men et onlinekøb er altsü bare ikke det samme som et køb i en butik, hvor barnet gür rundt og vÌlger tingen. MÌrker pü det, frem og tilbage, indtil den helt rigtige gave er fundet.

Hvordan har i det med det?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.