black friday

Black Friday julegaver – er det koldt?

Det er vist ingen statshemmelighed, at det er Black Friday i dag ūüėÄ Jeg synes personligt godt om konceptet, hvem kan ikke lide at shoppe, ogs√• endda n√•r der er gode tilbud.

Men her kommer s√• humlen. For jeg har nu k√łbt et par julegaver p√• nettet. Endda en, fra et barn til et andet barn. Er det koldt? Er julegaveindk√łb p√• nettet i virkeligheden koldt?

Jeg er s√•dan lidt midt i mellem. For vi vil virkelig gerne have at vores b√łrn l√¶r at blive glade givere (og ikke bare modtagere!) Jeg ved godt, at jeg sammen med barnet n√łje har udvalgt varen. Men et onlinek√łb er alts√• bare ikke det samme som et k√łb i en butik, hvor barnet g√•r rundt og v√¶lger tingen. M√¶rker p√• det, frem og tilbage, indtil den helt rigtige gave er fundet.

Hvordan har i det med det?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.