blev vi, det vi ønskede

Inden Michael og jeg fik børn, havde vi store drømme om hvordan vi ville være forældre og hvilken familie vi drømte om.

Vi ønskede vores børn skulle have stærke relationer til hinanden, for vi var ikke i tvivl om, vi ønskede os mere end 1 barn sammen. Vi ville fylde vores hus med glæde, oplevelser og positivt samvær. Fylde børnene med viden og indtryk, så den medfødte viden begærlighed blev udnyttet.

2 brødre
2 brødre

Men er vi så lykkedes som forældre i forhold til de visioner vi havde? Både ja og nej er vist det simple svar. For med en travl hverdag er det egentlig ret nemt at blive opslugt af de daglige rutiner, for at få hverdagslivet til at fungere. For os har det under alle omstændigheder medført, at vi har glemt vores fine intentioner, eller måske er det bedre at sige, de er gledet i baggrunden. Det er nok en meget naturlig del af det, at være en småbørns familie.

Efterhånden som børnene bliver størretror jeg, vi får mere og mere fokus på de gamle intentioner og får dem rettet til, så de passer til vores familie anno 2015.

 

2 Replies to “blev vi, det vi ønskede”

  1. Der er nok en tendens til at der kommer et drys realisme ind over efter man er blevet forældre, men det ændrer jo ikke ved at det er godt at have gjort sig tanker om forældreskabet – det er jo noget man hele tiden skal arbejde. Kh Dorte

    1. Du har ret, det at børnene rent faktisk bliver født, ændrer lidt på visionerne. Det kræver absolut konstant arbejde og udvikling at være forældre. Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.