børn hjemme i ferien

Her er hektisk, for drengene bliver selvfølgelig ikke sendt i SFO, det er jo sommerferie og jeg er hjemme sammen med tøsepigen.

Til tider kommer min mand hjem og ser mit lidt trætte udtryk og fornemmer, at min stemme mere end 1 gang har været oppe i de høje decibel.

Men jeg står fast – der er ingen daginstitution for mine børn i ferierne. Sådan har det altid været. Sådan vil det fortsætte med at være.

Måske ligger den grundholdning så meget i mig, fordi min mor er uddannet pædagog, og mere end 1 gang har udtrykt hvor sørgeligt, hun synes det er, for de børn der sendes af sted i institution under forældrenes ferie.

Jeg ved ikke om det er arv fra min mor, men for mig handler sommerferien om (også for børnene!) at glemme tiden, komme ned i tempo, gøre ting man ikke plejer at have tid til.

JA det giver nogle skænderier, og ja det giver ekstra arbejde med alt muligt, og ja jeg går vildt træt i seng.

Men mest af alt nyder jeg at kunne tilbyde mine børn mange uger hvor verden er lidt mindre kompliceret og uden de store forventninger. Jeg tror det giver hele familien noget, at være sammen på den måde.

Noget sundt til alle partere, også skænderierne og de høje råb, som sikkert vækker naboerne af luren på solvognen i deres respektive haver.

Jeg har fået 4 børn fordi jeg altid gerne har villet have en stor familie med mange børn. Børn der er hjemme i deres ferier, leger, griner, græder og skændes med søskende (og forældre) er en del af det, at være en familie.

Sådan virker det for os. Jeg vil meget gerne høre din mening, uanset om du har børn der er store, små eller slet ingen.

 

2 Replies to “børn hjemme i ferien”

  1. Jeg er fuldstændig enig – herhjemme holder vi ferie sammen og for mig ihvertfald en helt uundværlig tid sammen. Kram og fortsat god ferie

    1. Dejligt at høre du har det på samme måde, for mig er det også en helt uundværlig og rigtig god tid sammen. Også fortsat god ferie til jer 🙂 Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.