Bog anbefaling Bryd Tavsheden

Bryd tavsheden af Linda Castillo. 3. bog i serien om den tidligere amishpige, Kate Burkholder, der nu er politichef i hendes barndomsby.

Denne gang handler plottet om familien Slabaugh, en stor amishfamilie med 4 børn. Forældrene og onklen omkommer i en tragisk ulykke. Det er under alle omstændigheder dét Kate Burkholder og hendes hold tror, indtil obduktionen foretages, og den viser tegn på noget helt andet.

Sideløbende med opklaringen af familie tragedien, tager en række hadforbrydelser mod amishbefolkningen til i styrke. Men hænger hadforbrydelserne sammen med mordet på de 3 medlemmer af familien Slabough?

Opklaringen er igen spændende at følge, dog fanges jeg ikke så meget af plottet i starten. Så denne bedømmelse, er ikke helt så god som af de 2 tidligere bøger i serien. Selv om jeg ikke er helt så vild med denne bog, er den bestemt stadig værd at læse. Opklaringen er stadig spændende, det er svært at regne ud hvem den skyldige er, og bogens personer er nemme at “holde af”

Det irriterer mig en smule, at der er så mange ting forfatteren vælger at skrive igen (og igen) som læser, er jeg altså optaget af det der læses og kan derfor huske, hvad der er foregået tidligere. Selv hvis bøgerne læses enkeltvis ville oplysningerne irritere mig, men det er vist en smagssag.

Jeg giver bogen 3 kaffekopper 🙂

Har du ikke fået læst min anbefaling af de 2 tidligere bøger, kan de findes her, 1. del og 2. del.

bog bryd tavsheden af Linda Castillo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.