Bog anbefaling

Jeg læser en del for tiden, måske er det ikke smart i forhold til hovedpinen, men til gengæld er det alletiders flugt fra tanker om arbejdsløshed og økonomi.

Bogen jeg denne gang vil give mine varmeste anbefalinger er af en forfatter jeg stødte på ved en tilfældighed i sommers – Lucinda Riley. Da læste jeg denne og denne.

Denne anbefaling handler om “Midnatsrosen” en romantisk slægtsroman, der starter i Indien i 1911 og slutter næsten 100 år senere i England, på godset Astbury Hall.

Undervejs følger vi den indiske pige Anahita, der møder den indiske prinsesse Indira og de 2 piger skaber et unikt livslangt venskab. Bogens handling er centreret om Anahita og hendes barnebarn, der begge må en masse igennem, i vejen på at finde dem selv og kærligheden.

Bogens personer er beskrevet godt, at de (igen) kommer helt ind under huden på mig. Handlingen er god, der er drama, kærlighed, tragedie, personlige valg der skal træffes og også lidt historiske begivenheder. Så er man til romantik og slægtsromaner, går denne bog rent ind.

5 kæmpe store kaffekopper

Midnatsrosen af Lucinda Riley

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.