Boganmeldelse af Fra ord til bog

Boganmeldelse af Fra ord til bog

Sponsoreret indlæg. Efter aftale med forlaget Forfatterskabet har jeg fået anmeldereksemplar.

Går du rundt med en forfatterdrøm i maven, så kan du med fordel starte med at læse denne anmeldelse.

Bogen er skrevet af tvillingebrødrene Søren og Morten Ellemose. Som ud over at være forfattere, også har forlaget Forfatterskabet. Derfor kan man vist roligt sige, at de ved hvad de skriver om.

Deres erfaring er de på ingen måde bange for at dele, og der er både gode og knap så gode erfaringer.

Bogen

Fra ord til bog er på 219 sider. Det er letlæselige sider, korte kapitler. Gode afsnit og hvad jeg vil kalde geniale tekst kasser med råd, øvelser og takeaways.

Øvelserne er meget forskellig artede. Men de får dig til at dykke helt ind i dig selv og finde kilden til din skriveglæde. Samtidig er der også øvelser som du kan bruge, som fundament til din bog.

Bogen tager dig ind forfatterens univers. Det består ikke bare af en bog, men af ord, projektstyring, tidslinjer, persongalleri for blot at nævne lidt.

Ikke nok med, at du bliver guidet igennem faldgruberne ved at skrive en bog. Du får også vejledning til de økonomiske aspekter af en bog, marketingsplan, digital markedsføring.

Med Fra ord til bog i hånden får du altså en bog, som guider dig hele vejen fra bogens titel, igennem skriveriet til trykkeri og udgivelsen.

Min vurdering

Det har taget helt vildt lang tid for mig, at læse bogen. Ikke fordi den er tung og håbløs at komme igennem.

Men fordi den er spækket med viden og gode råd, fint krydret med forfatternes humor på de rette steder.

Da jeg startede på bogen, havde jeg en romantiseret forestilling om, hvad det vil sige, at skrive og udgive en bog.

Jeg havde ikke læst meget før jeg blev klogere. Måske endda lidt slukøret. For at skrive en bog kræver lidt mere, end det billede jeg havde fået skabt, i mit indre.

Fra ord til bog har ikke ødelagt min drøm, blot fået mig til at forstå, at det kræver mere, end det at have en drøm.

Alt det får Søren og Morten formuleret på de 219 sider. Som jeg virkelig vil anbefale dig at læse. Hvis du gerne vil arbejde lidt mere seriøst med din forfatterdrøm.

Grunden til min forfatterdrøm ikke er slukket, er den forfatterglæde som man mærker fra Søren og Morten. At de 2 lever og ånder for at skrive, er jeg som læser på ingen måde i tvivl om.

Måske netop på grund af den enorme skriveglæde og de personlige erfaringer, bliver bogen så god. Den er hvad jeg vil kalde en håndbog for alle forfatterspirer.

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

Tak fordi du læser med. Jeg håber du bliver inspireret til at forfølge din vej i livet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.