Boganbefaling “Lavendelhaven”

Lavenhaven er den 2. af Lucinda Rileys bøger, jeg har læst inden for kort tid, og jeg blev ikke skuffet. Det er en roman som indeholder gode historiske ting, 2. Verdenskrig set med franske og engelske øjne, stærke personligheder og en fortælling om en slægts historie fra krigstiden og frem til 2000.

Du kan læse om den 1. bog her

På bogens bagside står følgende:

Emilie de la Martiniére har altid forsøgt at frigøre sig fra sin aristokratiske baggrund, men da hendes glamourøse, ukærlige mor dør, står hun tilbage som enearving til et smukt, men forfaldent châteu i Sydfrankrig.

Ved et tilfælde finder hun nogle digte, skrevet af de mystiske Sophia, hvis liv var præget af en tragisk kærlighedsaffære, som har kastet lange skygger over familiens skæbne.

Da Emilie møder den charmerende unge kunsthandler Sebastian, dukker nye spørgsmål op, og efterhånden som Emilie graver sig længere ned i slottets hemmeligheder, indser hun, at de måske rummer nøglen til hendes egen svære fortid.

Bogen er opbygget på samme måde som Orkideens hemmelighed, hvor der veksles mellem nutid og tilbageblik, men det betyder ikke noget. Jeg befinder mig godt med at læse om 2 tider på samme tid, og det bliver gjort på en interessant måde.

Bogen er ganske hurtig at læse, men de første sider er måske lidt lange at komme igennem. Det kommer ikke som et chok hvad bogen ender med, alligevel er det ganske god underholdning.

Jeg giver Lavendelhaven 4 ud af 5 kaffekopper.

Lavendelhaven af Lucinda Riley

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.