Boganbefaling “Mig før dig” af Jojo Moyes

Bogen væltede mig omkuld, og der gik ikke længe før det var en kamp at slippe bogen, skulle bare lige have den næste side med – og den næste….!

Jeg hulkede mig igennem de sidste sider og det tog flere dage, før jeg sådan rigtigt kunne slippe historien og personerne. Bogen ramte mig virkelig og satte samtidig gang i nogle gode tanker om aktiv dødshjælp.

Hvis ikke du kender bogen er her lidt om den

Da Lou Clark bliver fyret fra sit elskede job på The Buttered Bun vender det op og ned på hele hendes liv.

“Mig før dig” handler om Lou, der i en desperat jobsøgning ender med at blive personlig hjælper for handicappede Will Traynor, der bestemt ikke bryder sig om sin tilværelse. Faktisk har han slet ikke lyst til at leve længere. Det er ikke let at passe ham, og Lou står overfor sit livs udfordring. Hver især kommer de til at forandre hinandens liv for stedse.

“Mig før dig” er en smuk roman af Jojo Moyes, som alle med hang til lidt romantik vil kunne lide.

Mig før dig får 5 kaffekopper ud af 5.

Jeg glæder mig til fortsættelsen kommer i oktober 🙂

Som en lille bonus information kan jeg oplyse, at bogen filmatiseres og kommer i 2016 🙂 Det er helt stensikkert en film jeg vil i biografen og se.

6 Replies to “Boganbefaling “Mig før dig” af Jojo Moyes”

    1. Den er simpelthen så god, rigtig god fornøjelse med at læse den. Slutningen den slår dig ud af kurs for en stund, den giver så meget stof til eftertanke også koster den altså lidt i kleenex 🙂 Kh Rikke

    1. Nej man forestiller sig ligesom en mere happy ending slutning. Jeg var i hvert fald allerede i gang med at forestille mig hvordan de sammen får løst tingene og udvikler et helt specielt liv sammen…. Men det faldt da til jorden med et brag! Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.