Boganbefaling: “Pigen på klippen”

Jeg har læst endnu en bog af Lucinda Riley “Pigen på klippen” forfatteren fik jeg først for ganske nylig kendskab til og ved en ren tilfældighed, ved læsningen af denne bog, som virkelig ramte mig i hjertet.

Pigen på klippen ligner var lidt svær, den ramte mig ikke med det samme, tror jeg læste 100-150 sider inden jeg kom dertil hvor jeg ikke kunne slippe den, men måtte have problemstillingerne i bogen løst.

På bogens bagside står der:

“Pigen på klippen er en dybt bevægende historie om kærlighed.

Grania Ryan er vendt hjem til Irland med et knust hjerte i bagagen, og hun håber, at samværet med familien vil læge hendes sår. En dag går hun en tur langs klipperne ved havet i nærheden af sit barndomshjem. Pludselig ser hun en lille pige, der står på en klippe helt ude ved vandet, kun iført en natkjole. Grania er som hypnotiseret ved synet af pigen på klippen, hvis hår bliver hvirvlet rundt af vinden. Hvem er hun? Hvilke frygtelige hemmeligheder bærer hun rundt på?

Hvad Grania ikke ved er, at denne lille pige vil forandre hendes liv for evigt”

Bogens personer sidder på en eller anden måde fast i en, også efter bogen er færdig læst. Der er lidt mange med klicheer i, men det er stadig en god historie, som desværre ikke ender helt så lykkeligt, som man kunne ønske sig.

Jeg giver bogen 3 ud af 5 kaffekopper – simpelthen fordi de første 100-150 sider havde tendens til at være langtrukne.

Pigen på klippen af Lucinda Riley

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.