Boganbefaling “Verden er lille”

Jeg læste tilfældigt om “Verden er lille” af Åsa Hellberg og derfor kom bogen på min bogliste. Derfor var det også helt oplagt, at låne bogen med hjem, da jeg gik forbi den på biblioteket og trængte til at få en række kvindedrab på afstand, inden jeg kaster mig over bog nummer 2 i serien.

Egentlig er jeg nu ikke så sikker på, at min aldersgruppe er målgruppen, for de kvindelige hovedpersoner er 50+. Alligevel synes jeg det var en sød lille feel good bog, alt ender lykkeligt og alle bogens problemstillinger løser sig. Det var lige sådan en bog jeg havde brug for at læse.

Kapitlerne er korte og hurtigt læste. Det kan jo i visse perioder af ens liv virkelig være en fordel 🙂

Vi starter hos den 70-årige enke som gerne vil rejse og opleve verden uden for den svenske provinsby, som hun bor i.  Hun har dog ingen rejseledsager og derfor beslutter at tage til lufthavnen og følge efter en, hun synes ser interessant ud. Herfra tager historien sin egen drejning, egentlig ikke særlig overraskende, men alligevel er det genkendeligt at følge personerne, i deres problemer med at få kærligheden til at falde på plads.

Verden er lille af Åsa Hellberg

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.