Boganmeldelse Jeg lever med en udløbsdato

Jeg lever med en udløbsdato af Charlotte Bøving

Havde ikke forventet mig det store af bogen Jeg lever med en udløbsdato, læs min boganmeldelse og find ud af hvorfor.

boganmeldelse, personlig udvikling, Mofibo, lydbog

Jeg gik til bogen lidt tøvende, og med tanken, jeg giver den 50 sider. Så stopper jeg hvis det er noget bras.

Af princip gider jeg ikke bruge tid på at læse en bog, der intet siger mig. Det har jeg gjort før, fordi jeg var en virkelig pæn pige, der afsluttede hvad jeg startede.

Gik kun i gang med at lytte til den, fordi jeg egentlig var lidt nysgerrig på hvem hende lægen fra TV er i virkeligheden.

Boganmeldelse Jeg lever med en udløbsdato

Charlotte Bøving læser selv bogen op, og det gør kun oplevelsen bedre.

Hun er en fremragenede oplæser, og fordi hun har levet bogen, kan hun læse med den rigtige smerte og begejstring i stemmen.

Det understreger virkelig bogens emner.

Ingen ynk og selvmedlidenhed, men forståelse der skal skabe fred i sindet

På intet tidspunkt føler jeg, at Charlotte har ondt af sig selv, over de ting livet har budt hende. Eller det faktum, at hun har en uhelbredelig kræftdiagnose.

Det er mere en bog der finder rod i hvorfor tingene var som de var i barndomshjemmet. Den psykopatiske far og den dygtige lægemor, der alligevel fandt sig i tæv og utroskab.

Selvfølgelig også hvordan Charlotte selv, prøvede at navigere i det utrygge inferno der opstod i barndomshjemmet. Samt den mobberi hun var udsat for i barndommen.

Jeg bliver grebet af fortællingen, og det gør jeg dels fordi der er visse steder jeg kan spejle min egen barndom.

Selvom den ikke indeholder vold, druk eller en psykopatisk forælder. Gav bogens indhold virkelig anledning til god selvindsigt og udvikling.

Jeg lever med en udløbsdato er en vedkommende bog, der er ærlig og oprigtig, jeg kan absolut anbefale at læse den, eller eventuelt høre den som lydbog.

Bogen kunne måske godt have været kortere, men jeg forstår behovet for, at give læseren og måske Charlotte selv? at hun er dygtig og succesfuld.

Jeg håber af et oprigtigt hjerte, at bogen har været en god rejse ind i sig selv for Charlotte Bøving, for processen må have været en process der har været krævende.

Måske en en sløjfe hun netop har brug for, for at leve med en udløbsdato der måske kommer tidligere end forventet.

Kærligst Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.