Der bor Hollywoodstjerner på vejen

Jeg har en lang og interessant bogliste (synes jeg selv) det går stadig lystigt med at læse, og jeg nyder virkelig at kunne fordybe mig i en bog igen.

Den seneste bog jeg har læst er Der bor Hollywoodstjerner på vejen af Maria Gerhardt.

Desværre havde jeg tårnhøje forventninger til bogen, og de blev ikke alle indfriet. Alligevel nød jeg kærlighedshistorien, smerten, forståelsen og den dybde, som bogen helt bestemt har. Men også den menneskelige forvandling og indsigt er ganske godt beskrevet.

Bogen er skrevet i et dejligt sprog som denne passage: “Du ved, at efter maj kommer juni. Først er engen fuld af påskeliljer, og når magnoliaen afblomstrer, kommer klematissen, og efter syrener kommer roser, og efter roserne kommer svampene, og efter svampene kommer frugterne, og imellem æbler og anemoner må man rejse.”

Jeg giver bogen 3 kaffekopper ud af 5.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.