Bryllupsdag

8 år med kærlighed

Min mand og jeg har bryllupsdag i dag, 8 år er gået, siden vi sagde ja til hinanden.

Det er helt vildt, at tænke på, at der allerede er gået 8 år. Men når man ser på antallet af børn, der er produceret og oplevelserne vi har haft, så hænger tiden godt nok sammen. Men tænker alligevel nogen gange HVOR GÅR DET BARE ALT FOR HURTIGT!

Er godt klar over, at tiden går hurtigere, når man har det godt, og vi kan så hermed konkludere, at vi har det fantastisk.

Faktisk er det sådan, at vi mødte hinanden den 9. april 2006, og blev gift den 29. september 2006. Vi havde så nået at købe hus, som vi overtog den 15. juni 2006.  Ja det var hurtigt! Men ingen af os fortryder det, vi gjorde lige præcis det vores mavefornemmelse fortalte os. I det rette tempo for os. Det er jo det der sker, når man har kysset et par frøer, man ved det bare instinktivt, når prinsen er der <3

Skal vi så fejre det? Næ, det skal vi ikke, vi spiste en dejlig middag i går. Men i dag, går det derudaf med en travl arbejdskalender for min mand og mindste sønnen skal have en legekammerat med hjem. Må indrømme jeg også er en slags træt, for tøsepigen har virkelig ikke haft det godt i nat. Feberen kom igen, og hun har hostet og hostet og næsen har løbet afsted.

Jeg håber, at hun snart et på toppen igen, vi savner det pludrende vandfald.

Kærligst Rikke