dårlig samvittighed

Går rundt med dårlig samvittighed, ikke overfor andre. Men overfor mig selv.

I august meldte jeg mig ind i Fittness World, og var de første 2-3 måneder hyppig gæst, i maskinerne, der siges at kunne opstramme, hvor det er nødvendigt (og der er et par steder på min krop der trænger)

I oktober gik jeg kold, ikke fordi jeg ikke kan lide at træne, svede og have ømme muskler. Men fordi jeg døde i planlægningen, som i fuldstændig døde. Det blev simpelthen for omstændeligt. Det skulle passe med tøsepigens sove- og spisetider. Passe med mødregruppe, babysalmesang, babysvømning, Malthe og Jeppe.

Det nager mig hver dag, men opgaven er vel egentlig, at acceptere sine egne begrænsninger. Uanset hvad de handler om! Ihvertfald er det nu sådan, at jeg går daglige ture, ved jo godt, at de ikke er det samme, som 1 time i motionscenter, hvor sveden vælter ud af kroppen. Men de er det, jeg har tidsoverskud til lige nu.

Tiden er heldigvis en foranderlig størrelse. Som 4. gangs mor, ved jeg, at der kommer en tid lige rundt om hjørnet, hvor det bliver muligt, at få tidskabalen til at lykkes (stadig presset, men anderledes end nu) så jeg kan træne alle de steder på kroppen, som lige trænger til en lille (læs stor) opstrammer.

I mellemtiden, er det så min opgave, at glædes over de daglige gåture, turene på legepladsen med drengene, hvor vi løber, træner balance (er i klar over hvor meget balance, der er gået tabt siden 20’erne?) og bare griner ned i maven med hinanden.

…. nå ja, også måske lige prøve at få lidt kontrol over den alt styrende chokoladetrang, der rammer mig, som en mur, når huset er stille og børnene sover, og jeg venter på Michael kommer hjem efter en lang dags arbejde. Men det er vist et helt andet indlæg 😉

Har du styr på dine begrænsninger og den dårlige samvittighed?

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.