I dag er det EF dag!

For at fejre fødselsdag i børnehaven har børnene frugt med. Jeppe fyldte jo år i august, men vi har ikke lige fået lavet det berømte frugtfad :-/ Så nu skulle det være. I tirsdags spurgte jeg så en voksen fra Jeppe’s gruppe. Jeg måtte selv bestemme – så jeg nappede fredag. Det blev hun glad for, da det jo var EF dag, ville det gøre dagen endnu mere festlig.

Da hun sagde EF dag, begyndte mine tanker at arbejde, sådan ekstra hurtigt. Tænkte hvad er EF dag, hvordan kan de kalde det EF dag, når det hedder EU? Spørgsmålene var store i mit hoved, så måtte ud med dem 😀 så sagde “hvor er der altså mange underlige mærkedage efterhånden, hvad står EF dag for? den har jeg aldrig hørt om.

Den gode Karin brød ud i latter og sagde “det er ENDELIG FREDAG – kender du ikke den?”

Følte mig noget dum, men et godt grin over egen uvidenhed, er ikke det værste 😉

Så hermed rigtig god EF dag 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.