Danmarks bedste medarbejder!

 

Jeg må være Danmarks bedste medarbejder. Har nemlig brugt en hel fridag på at være syg! Det må da som det mindste nominere mig til titlen 😉

Kunne mærke det allerede i går eftermiddag, at jeg var mat i kroppen. Til morgen var jeg helt kvæstet, og tænkte det var bedst lige at lytte en smule til kroppen, så smed mig på sofaen og så lidt TV, men faldt i søvn, iført striktrøje, halsklæde og 2 tæpper.

Senere gik jeg så i seng.

Nu sidder jeg så her med ondt i ører og hals og sløv i kroppen. Burde gå i seng, og det vil jeg gøre, ville bare lige sige hej til jer.

7 Replies to “Danmarks bedste medarbejder!”

    1. Tak skal du have Birgitte. Ja det tror jeg også. Vi har også mange syge på jobbet, jeg sidder der troligt, godt hjulpet på vej af store striktrøjer og en forfærdelig masse kaffe. Nu er det heldigvis weekend. God weekend til dig 🙂
      Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.