De dage

Kender i de dage, hvor man kommer til at skælde ud over ingenting? Hvor ens lunte er så kort, at det er næsten er håbløst at finde noget at smile over…

De dage bliver jeg lidt flov over mig selv, for det er bare ikke den bedste version af mig, faktisk er det en version af mig selv, jeg arbejder voldsomt med at få stoppet. For der kommer intet godt ud af, at vrisse eller endda råbe sure ting. Som sårer modtageren så uendeligt meget.

Det smitter af på ens omgivelser, hvis man render rundt og er en gnavpot. Nu tænker du, alle dage kan ikke være gode dage. Det udsagn er jeg helt enig i. Men vi skaber selv vores dage og hvorfor smitte andre med dårligt humør, når man har muligheden for at smitte med et smil og en glad kommentar.

Ved godt at træthed, spekulationer om det ene og det andet og alverdens andre gode undskyldninger kan gøre det svært, at finde smilene frem hver dag. Men vend den lige om, næste gang du er en gnavpot.

Kan dagen ikke blive bedre for dig og alle på din vej, hvis du smiler.

2 Replies to “De dage”

 1. Ja dem kender jeg godt. Hvis noget nager en i underbevidstheden, så skal man jo reagere på den næste, man møder Men sig endelig undskyld, “det var ikke dig, jeg var sur på, men noget andet som nager mig”. Så får man det selv bedre bagefter.
  Kh
  FF

  1. Kære Marianne
   tak for din kommentar. Ja et undskyld er på sin plads i sådanne situationer, både af hensyn til den man sårer og sig selv.
   god dag.
   KH
   Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.