De danser virkelig!

I søndags så vi hvordan øko-køerne dansede da de kom på græs efter en lang vinter indendørs.  Det lyder jo sikkert vældig rosenrødt – det var det ikke.

For da jeg under morgenmaden bragte mit forslag op om, at se køerne blive lukket på græs , kunne jeg godt se, at jeg ikke fik den solgt rigtigt.  Ret hurtigt stod det klart for mig, at hvis vi skulle se de dansende køer måtte jeg trække Mor-veto-kortet. Så det gjorde jeg uden at tøve 🙂 til stor utilfredshed for husets drenge.

I bilen på vej mod øko-gården var stemningen noget trykket af de 2 surmuler på bagsædet, i et forsøg på at lette stemningen fandt denne lille samtale sted.

“Er i godt klar over, at når vi er på besøg ved farmor og farfar og i løber ud for at spille fodbold på engen, så snakker vi altid om, at i ligner køer der bliver sluppet på græs efter en lang vinter”

Der blev ikke trukket på et eneste smilebånd, men Malthe udbrød mens armene blev lagt over kors

“siger du vi ligner køer?”

Må sige, jeg blev en anelse paf over det svar, så samtalen gik lidt i stå og jeg henledte min opmærksomhed til det spirende forår. Resten af turen forløb i stilhed 🙂

Allerede ved indkørslen til gården stødte vi på en klassekammerats far, da vi parkerede kom en anden klassekammerat med hans familie, og vi mødte mange flere, så humøret var steget adskillige grader da vi indtog forreste række til de dansende køer.

Øko-køerne gjorde det sidste, for de dansede forbi os, som havde de øvet sig hele vinteren. Det var en kort dans, for det foregik i high-speed, men det var så underholdende og livsbekræftende at se for os alle. Så godt jeg brugte Mor-Veto-kortet 🙂

Desværre gik der lidt koks i at få taget billeder, for tøsepigen ville være hos mig, og jeg stod på den helt rette fotoplads. Da vi stod som sild i en tønde, kunne vi ikke bytte rundt, men pyt – mon ikke jeg kan skyde nogle billeder næste år.

Endelig kommer de ud

og vupti så var de på marken

4 Replies to “De danser virkelig!”

 1. Vi snakker hvert år om, at det skal vi da lige afsted til, men indtil videre er det blevet ved snakken. Eftersom jeg er opvokset på landet er jeg en anelse skeptisk over idéen, som så tydeligvis er målrettet byboere, men jeg ved bare at mine unger vil elske det, så måske næste år:-). Godt ungerne blødte lidt op – ikke altid lige let at gøre alle glade.

  1. Jeg er helt enig, det er virkelig målrettet byboere og faktisk lidt morsomt, at gøre en attraktion ud af. Er sikker på, at man ville have grinet af det for 20 år siden, hvis nogen havde foreslået det 🙂 Så forstår din skepsis til fulde. Når det så er sagt så er det virkelig en oplevelse for ungerne (og deres forældre) 😉
   Nej det er ikke altid let at gøre alle tilfredse, så det var heldigt at det endte godt denne gang.
   Kærlig hilsen Rikke

  1. Det var simpelthen så sjovt – det er sådan et øjeblik der burde være optaget 😀
   Kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.