De første spæde tegn vælter op af jorden

I tirsdags startede foråret officielt, i hvert fald hvis det alene er kalenderen, der afgør om det er forår.

Som altid har jeg ventet med længsel, for jeg elsker foråret og alt det liv der pibler op af jorden, jeg synes det giver verden et mere blidt udtryk.

Meget apropos det blide, trænger vi egentlig også til lidt mildere vinde inden døre. For vi døjer igen med en influenza i husstanden. Når vi sådan tænker os om, og ikke bare er praktiske og halser af sted, for at nå hvad der står i kalenderen vi skal, i mens de syge plejes, vasketøjet vaskes, sengetøj luftes og arbejdet passes. Ja så virker det næsten som om, at ingen har været helt på toppen siden før jul!

Det er altså længe at hænge i laser med feber, hoste og snot. Ikke mindst længe at halse der ud af med tungen ud af halsen, for at følge med…

Faktisk var denne weekend fuld af aftaler, men jeg gik kold, og orkede ikke logistikken og uroen i at dele os, så aftalerne blev aflyst fra en ende af. Dermed var der skabt et ret godt fundament for ro. Kunne mærke på både mig selv og Michael, at det faktisk var tiltrængt. Så der er blevet tøffet rundt i nattøj, læst, set Netflix og egentlig bare samlet kræfter.

I dag tog jeg mig tid til at bage pølsehorn, det bragte stor glæde. Selvfølgelig blev jeg også glad for, at mine anstrengelser blev værdsat, men helt ærligt, var det bedste, at stå der i køkkenet og bare nyde processen. Ikke tænke på andet end hvor meget mel jeg manglede i dejen  🙂

pølsehorn bagt efter opskrift fra www.Valdemarsro.dk

Jeg klager nu ikke, for selv om det er svært at få tingene til at hænge sammen med syge børn, så er vi privilegerede, blandt andet fordi jeg kun har et job med 20 timer og har 10 minutters fragt pr. vej til arbejde. Det gør det hele lidt nemmere og det sætter vi pris på.

En ting er alt det praktiske, noget helt andet er at det ikke er sjovt for mor(- og far) hjertet, at børnene på skift ligger med skyhøj feber. For det ikke skal være løgn, har min ældste søn også været på skiferie med skolen, og det var altså en udfordring for hønemor her 😀 Nu er han heldigvis hjemme igen med alle lemmer i god behold, så nu kan jeg sove roligt igen.

I eftermiddag sneg jeg mig ud og tog lidt billeder af forårstegnene i haven. Det var særdeles skønt.

De fineste små erantisIMG_1680IMG_1682

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.