De små ting #10

De små ting

* havde et totalt voksent møde i banken, hvor vi blandt andet gennemgik vores pensions opsparring og sikring ved død eller ulykke. Pyh, synes egentlig det var ret mærkeligt, at se sort på hvidt, hvad jeg får hvis Michael dør og han får hvis jeg dør. For slet ikke at tale om, hvad man forventer at have brug for af penge når man bliver 67 år… altså det fedeste ville jo være, at have råd til at bo syd på om vinteren. Men så skal jeg nok til at indbetale noget mere til min pensionsopsparring. Det må vist vente til børnene er større  😉 Selvom Michael arbejder med emnet dagligt, og han jo på ingen måde havde brug for at sidde der i banken, var det ret rart for mig, at han gad med. For føler mig ret fortabt i forhold til pension. Selvfølgelig ved jeg noget gennem Michael, men ikke nok til, at jeg føler mig sikker. Det er jeg stadig ikke, men lidt mere sikker.

Det næste helt vildt voksne vi skal have gjort, er at jeg skal have lavet et testamente (damn det er sgu da voksent!!) måske derfor jeg har taget tilløb til det siden 2006!

* fryd over drengenes december glæde 🙂 det er godt nok dejligt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.