De små ting #13

Dagens små ting

* fik bagt en total lækker chokoladekage med stykker af Rittersport i – den smagte ret lækkert. Malthe’s kommentar til kagen var “mor, man kan godt smage, at du har gjort dig umage med at lave den” 🙂

* troede ikke jeg havde nogen aftaler i dag, så havde sat mig til rette med en kop kaffe og pc’en for at blogge – da jeg fik en påmindelse om, at tøsepigen skulle fotograferes. Så måtte glemme alt om kaffe, få tøsen op af barnevognen og gjort klar 😀 da formiddagen alligevel ikke blev som jeg havde tænkt (og mest brug for) fik jeg købt en julegave. Resten af dagen, har der været lidt panik over – men på den gode behagelige måde.

* total sofatid med Michael, der ser Tin Tin i mens jeg blogger. Det er altså ret hyggeligt, at være i samme rum, uden at der nødvendigvis skal siges så mange ord 🙂 nogen gange er stilhed og tosomhed bare rigtig rart.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.