De største illusioner i hverdagen

Den sidste måneds tid, har det været helt tydeligt, at jeg i den grad har levet med alt for store krav til hverdagen, siden jeg begyndte at arbejde fra 1. januar.

Det er ikke et ukendt fænomen, at jeg (og måske jer også ??? 🙂 ) kan komme i tanke om, at sætte baren så højt at den næsten er umulig at komme over.

De daglige gonk jeg har givet mig selv i panden, har været emner som MOTION og at skrive et dagligt blogindlæg. Sund mad. Indsæt selv flere “latterlige” mål for jeg er ret sikker på, at i ved hvad jeg taler om.

Hvor fjollet er det lige?

Jeg mener, denne blog er MIT hyggehjørne i det vilde liv, det sted hvor jeg kan slappe af, få ro til at tænke og bare være… i går skrev jeg i en kommentar på en anden blog, at den er min kærlighedsgave til mig selv, det fik mig til at tænke. Hvorfor skulle det at blogge blive til en sur pligt? Det har faktisk nærmest givet mig skriveblokade. Der har såmænd ikke været mangel på emner. Har skrevet gud ved hvor mange halve indlæg i hovedet, mens jeg stod i badet, kørte på arbejde, ordnede vasketøj – men de kunne bare ikke komme ud af tastaturet. Det var blokeret for skrive lysten.

Sikke en skam.

Så er der den med motionen, det sunde mad, vægttabet, på de der hæslige 10 kg som efterhånden er blevet noget jeg jagter som en anden guldvasker. Come on, 10 kg skulle det gøre mig lykkeligere, mere perfekt eller hvad er det i virkeligheden jeg jagter?

Jeg må blive både jer og mig selv skyldig, for jeg ved det virkelig ikke.

Men nu hvor det er gået op for mig selv, at jeg jo ikke nødvendigvis, behøver at forpeste min hverdag med krav der er latterlige og ligegyldige? Så har jeg en svag idé om, at jeg lige pludselig både begynder at blogge og besøge Fitness World lidt hyppigere end de sidste måneder 😉

Men kun fordi jeg har lyst.

 

4 Replies to “De største illusioner i hverdagen”

 1. Åh jeg kender det alt for godt. Endda samme emner: motion (løb), mad, og et ønske om 5 kilos vægttab. Til gengæld er jeg glad for bloggen pt. og prøver at sætte ambitionsniveauet ned og bare skrive, hvad som helst 🙂
  God weekend søde Rikke.
  Kh. Birgitte

  1. Dejligt, at høre du også kender til de samme frustrationer, lige de punkter er vist også kæpheste for en del kvinder 🙂 “Vi er ikke alene”
   Fedt, at du er inde i sådan en skriveperiode Birgitte, synes nu altid din blog er et godt sted at være 🙂
   Rigtig god søndag til dig søde Birgitte.
   Kærlig hilsen Rikke

 2. De daglige gonk… Ja det er virkelig både skørt og en skam. Utroligt at det kan føles så nærliggende., men det er vel fordi at i teorien er der jo ikke ret meget, der er svært. Det er nemt at blive gal på sig selv over, at det ikke er alting, der er lige så nemt i praksis!

  Kærlig hilsen fra Lisbet

  1. J!a Lisbet, de gonk er både skøre og virkelig skammelige, at bruge tid og tanker på. Nej, det er nemlig ikke svært at tage træningstøjet på og komme af sted, men det der med at få det udført… Der indtræffer nogle solide udfordringer fra tanke til handling, som kan være virkelig svære at bestige – af ukendte årsager!
   Kærlig hilsen
   Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.