December

Årets sidste måned er skudt i gang, mon ikke, december er den måned, hvor vi alle har flest traditioner og også har mest travlt med, at holde dem i hævd. Sådan er det her.

Om det gælder småkagebagning, æbleskivespisning, adventshygge, julefrokoster, skrivning af julekort, juletræsfældning eller noget helt andet, så er der mange af dem. Traditionerne.

Der er jo noget trygt ved traditioner, uanset hvor kaotisk alt andet kan virke omkring en, er traditionerne med til at samle os, og give trygheden af det velkendte.

Her i huset er juletraditionerne en god blanding af ting fra Michaels forældre, mine forældre og nogle vi selv har skabt hen af vejen. Egentlig synes jeg, det miks er det helt rette for os.

Alle måneder er jo dejlige på hver deres måned. December er for mig måneden hvor næstekærligheden fylder ekstra meget. Men også status for året der nærmer sig sin afslutning synes jeg optager tænksomme øjeblikke. December er virkelig god, rar og kærlig.

i år vil jeg bestræbe mig på, at huske at nyde decembers dage, og ikke lade mig opsluge af den generelle travlhed. Men virkelig arbejde på, at være til stede i nuet.

Rigtig god december, lad os passe lidt ekstra på hinanden <3

fredsdue

3 Replies to “December”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.