Velkommen December – mine intentioner for måneden

hjemmebagte brunkager julen 2018

December er i gang. Julemåneden som jeg i år, har ventet på, i flere måneder med glædesbobler i maven. Jeg har virkelig længtes efter december skulle komme.

Hvis du sidder der mens du læser dette og rammes af dårlig samvittighed over, at jeg helt sikkert er totalt godt langt med diverse juleforberedelser, fordi jeg nu har længtes sådan efter december. Så bare rolig, jeg er bagud med alt.

Glædesboblerne i maven hænger for mit vedkommende ikke sammen med at være i god tid.

Julestress – glem det!

Der er ting som jeg holder af, at gøre hver jul. Ting som glæder og skaber gode stunder.

Jeg har i nogle år, nedprioriteret at skrive julekort, noget jeg ellers altid har sat stor pris på. I år har jeg bestemt, at jeg vil genoptage den tradition, for det er så hyggeligt. Det første jeg tænkte, efter beslutningen var taget, var: “det når jeg ikke, at få gjort inden jul”. Underforstået et det jo tager en god uges tid for et brev at nå frem.

Så jeg måtte tage stilling til, om de julekort var lig med julestress eller det skulle være en god stund. Derfor bestemte jeg, at mine julekort når frem, når de når frem, måske kommer julekortet så mellem jul og nytår. Jeg vil ikke have julestress over det.

Juletraditonerne skal ikke være flere, end det er hyggeligt og julestress fri zone. Sådan har jeg det bedst.

Min december

December kalenderen er jo coronaramt, derfor er diverse juleafslutninger aflyst. Det afholder ikke fra at jule- og december hygge, på forsvarlig Corona maner.

Jeg glæder mig til at være julehygge med familie og venner.

Mine intentioner for december

Du fornemmer det nok, nærvær og hygge er mine helt store intentioner for december.

Sådan helt lavpraktisk har jeg en meget stor intention om, at vi skal være helt færdige med udpakningen, og det er bestemt ikke urealistisk.

De sidste par uger, har jeg hver dag taget mig tid til, bare at sidde helt stille. Typisk når jeg kom hjem fra arbejde, det er simpelthen så godt – og det vil jeg fortsætte med.

Jeg ønsker dig en dejlig december.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.