LAkolk strand

Den her uge

Den her uge er godt nok ikke forløbet som forventet (hvornår gør de egentlig det?)

Havde planlagt en masse, skrive nogle uopfordrede ansøgninger, aflevere dem personligt, den længe ventede klipning og en masse praktiske ting.

I stedet har ugen handlet mest om pleje af tøsepigen, hun fik jo nogle mystiske knopper i mandags og det udviklede sig ret mærkeligt, så i går drog jeg til lægen. Som ret hurtigt konstaterede at det er hånd-fod og mund virusset, der plager den lille dame.

Har faktisk ikke undersøgt ret meget ud i hvordan det arter sig, ved bare, at hun ikke har været mange stanglakridser værd. Mest af alt har hun været som en klasket karklud. I dag fornemmer jeg dog, at der er bedring at spore (YES 🙂 )

De uopfordrede ansøgninger er lavet, de er lidt frække, for tilbyder egentlig både det jeg kan nu og det jeg drømmer om at leve af. (jeg lover at jeg snart bliver mere konkret i forhold til den drøm og hvad jeg præcis har gjort og arbejder ud fra)

Min mand siger det er pisse godt skrevet (er han egentlig inhabil????) men nu hvor det er klar til at blive afleveret, begynder modet altså at svigte mig en lille bitte smule. Ikke fordi jeg tvivler på mine egne evner, på nogen måde. Eller ikke tror jeg vil kunne leve op til det der bliver slået på i ansøgningen.

Det er nok mere JANTE der hvisker mig i øret

om jeg virkelig tror jeg er noget?

om ikke lige jeg skulle klappe hesten?

eller skyde bjørnen før jeg sælger skindet?

THE HELL NO

De skal bare afleveres og det kan kun gå for langsomt 🙂

Jante skal ikke bestemme i denne sag, jeg har ALT at vinde og intet at tabe. Ud over et stødt ego, og det er jeg sikker på, at jeg overlever.

3 Replies to “Den her uge”

    1. I går blev de afleveret, og jeg fik positivt svar på den ene. Det var altså en virkelig fed følelse. Også selv om det ikke kommer til at give et job lige her og nu. Men på lidt længere sigt ! Hvem ved 🙂 Kærlig hilsen RIkke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.