Det herrens år 1999

1999 var et stort år på mange måder.

Den mest fantastiske ting var, at jeg blev mor for første gang til Rasmus, min efterhånden ret store førstefødte. Det kan absolut ikke sammenlignes med andet.

Købte også hus første gang – præcis 8 uger inden Rasmus så dagens lys.

Og i det hus var min første opvaskemaskine, glæden var altså stor over, at man nu bare kunne sætte opvasken ned i maskinen – starte den og vupti, så var det bare at sætte det rene service på plads.

Siden flyttede jeg jo så fra eks’en, huset og opvaskemaskinen. Selvom jeg ikke elskede at vaske op, så var det vist ikke noget jeg tænkte synderligt over, der er i lejligheden. Måske  var det fordi jeg ikke vaskede op særligt ofte 😉 De uger Rasmus var hjemme hos mig, lavede jeg selvfølgelig mad og vaskede op – men de andre uger, der krøb jeg godt nok under madlavningsgærdet hvor det var allerlavest. Spiste ved venner, mine forældre eller fik rugbrød eller andre vaske-op-venlige-retter.

Da Michael og jeg købte huset her, var der selvfølgelig opvaskemaskine. Den har nu tjent os uden vrøvl i over 9 år. I går var det så slut. Den blev tavs og nægtede at tage vand ind. Montøren blev tilkaldt, men der var lidt ventetid.

Der var ingen vej udenom, opvasken måtte klares i hånden. Så manden smøgede ærmerne op og klarede den sag, mens tøsepigen og jeg fik klaret gymnastikken.

Montøren har netop været og give førstehjælp til den aldrende opvasker, den klarede frisag denne gang. Men har efterhånden gjort hvad den kan – nu krydser jeg bare fingre for, at den klarer sig hen over julen.

 

3 Replies to “Det herrens år 1999”

  1. Ja, vi holder også vejret herhjemme, hver gang vores opvasker viser fejl. De sidste 2 gange har vi heldigvis kunne klare det selv. Trods ikke så store tekniske evner. Håber jeres snurrer videre langt ind i det nye år 😉 kh. Birgitte

    1. Fedt, at I selv har lært at fixe den uundværlige opvasker, jeg krydser dog fingre for, at det ikke bliver nødvendigt særligt ofte 🙂 Vores snurrer dejligt og upåklageligt igen, så mon ikke den tager næste år med 🙂 kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.