dødt løb

Hver 10. ende vælger er i tvivl om hvor krydset skal sættes i dag, jeg håber at alle dem der er i tvivl, stadig vælger at bruge deres ret til at stemme, og dermed gøre brug af deres demokratiske stemme. Der er erklæret dødt løb mellem blokkene så tvivlerne og de nordatlantiske stemmer, bliver i høj grad afgørende for udslaget.

Spændende.

Jeg har sat mit kryds, som den første på mit valgsted (det har jeg aldrig prøvet før) men det var med en sikker hånd 😉

Aftenens menu er lavet om fra Gazpacho til valgflæsk og lidt lækkert til kaffen i mens vi følger udviklingen, efterhånden som valgstederne får talt stemmerne op. Det er nu ikke fordi vi har specielle traditioner for sådan en valgaften, min mand arbejder som regel, og kommer typisk først hjem, når optællingen er godt i gang. Men denne gang er han hjemme, så det bliver ekstra hyggeligt.

Har du specielle valgtraditioner?

Til sidst igen en opfordring om at sætte et kryds i dag, så din stemme kommer med i det samlede billede af Danmark, de næste 4 år.

Rigtig godt valg 🙂

6 Replies to “dødt løb”

 1. Jep, her hedder valgtraditionen ‘stemme-tælling’. Herligt at være kommunalt ansat og være med i demokratiet på første parket… eller… håber i hvert fald at jeg kommer lidt tidligere hjem end sidst, hvor vi først var færdige kl. 00,30 🙂 til gengæld er jeg sluppet for fin-tælling i morgen #win.
  Kh. Birgitte

  1. Lige der synes jeg faktisk det er ret fedt at være kommunalt ansat, og være med lige hvor det sker 🙂 Men håber du får en tidlig aften 🙂 Har selv 2 veninder som er på valgstederne, og den ene har arbejdet lørdage, så der kunne afgives brevstemmer. På mit eget valgsted, mødte jeg en tidligere kommunal kollega, ganske hyggeligt. Synes altid der er sådan en god stemning på valgstederne. Så rigtig god arbejdslyst i aften 🙂 Kh Rikke

 2. Vi spiser stegt flæsk med persillesovs og så har jeg købt flotte røde jordbær til dessert :-). Ha’ en super hyggelig aften i aften. Jeg sætter først krydset i eftermiddag når ungerne er hentet, de skal nemlig med. KH Dorte

  1. Så i er også til valgflæsk, jordbær lyder rigtig lækkert til dessert 🙂 God idé at tage børnene med, det tænkte jeg slet ikke på. Har ellers fået mange spørgsmål om valg, politik og hvad en statsminister egentlig bestemmer på det sidste 🙂 Kh Rikke

 3. vi har ingen speciel tradition, men vi følger ivrigt med hele aftenen. Men tænk i går valgdagen fik vi også valgflæsk med nye kartofler og persillesovs.
  Jo en tradition. I mit barndomshjem fulgtes vi hele familien til valgstedet, og det gør din svigerfar og jeg også. Jeg prøvede en gang, at foreslå, når jeg nu var på valgstedet med elever, så kunne jeg jo lige…….. Nej den gik ikke. Vi plejer jo!!!!! Så det gjorde vi og gør stadig i 48 år.
  FF

  1. Det er en fin tradition, den har i da aldrig fortalt om. Utroligt man skal have en blog, for at få den slags familie traditioner at vide 😉 48 år, det er altså mange år! Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.