Duften af julesmåkager

Huset dufter af hjemmebagte julesmåkager og samtidig har julestemningen indfundet sig. Det har ellers holdt lidt hårdt med den.

Da jeg gik på juleferie i torsdags med en følelse af manglende julestemning.

Julesmåkagerne

Reelt kunne vi have købt os til julesmåkagerne, men der er nu noget specielt ved at bage dem selv.

Børnene er kommet og gået, har hjulpet det de har haft lyst til, men alle har været med og givet deres bidrag til årets julebagning. Det kan jeg rigtig godt lide.

Faktisk er det i sig selv en rigtig god tradition, at børnene kommer og bidrager med hjælp til lige det de er vilde med.

Aften med udkig til juletræet

Efter sådan en dag i køkkenet, vil jeg nyde aftenen i sofaen sammen med drengene og Michael.

Nyde en af småkagerne, en kop kaffe og se på juletræet.

Som i løbet af dagen har skiftet plads, fra udestuen, til stuen. Børnene pyntede juletræet så fint i går, det var egentlig meningen, at den skulle stå i udestuen.

Men der manglede ligesom noget julestemning i stuen, så en hurtig beslutning blev taget og vupti havde vi i fælleskab flyttet juletræet til stuen.

Har du en god opskrift på stik-ud-kager?

I mange år har vi bagt stik-ud-kager, fordi børnene gerne vil, for mig er det hvert år et nyt eksperiment med en ny opskrift. Jeg har nemlig ikke en opskrift på -stik-ud-kagerne som både smager fantastisk og er nemme at håndtere.

Så hvis du har en opskrift som bare lykkes hver gang, og er nem for både børn og voksne at håndtere, så vil jeg virkelig gerne have et tip 🙂

Rigtig glædelig jul

Kære dig, jeg ønsker dig en velsignet og glædelig jul med dine kære.

Kærligst, Rikke

2 Replies to “Duften af julesmåkager”

  1. Glædelig jul Rikke. Jeg har desværre ikke nogen god opskrift til dig, men jeg er heller ikke så gode venner med komplicerede småkager 😉 kh. Birgitte

    1. Rigtig glædelig jul til dig Birgitte 🙂 sikke en skam du ikke har en nem småkageopskrift, livet er bare for kort til komplicerede småkager Birgitte 😉
      kærlig hilsen Ikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.