Efterårsferie med overraskelse til børnene

En dejlig efterårsferie er slut

I sommers bestilte vi et sommerhus i Henne til efterårsferien. Børnene fortalte vi ikke noget om vores lille overraskelse.

Det gjorde vi først, 2 dage inden efterårsferien satte i gang, og deres jubel var stor.

Henne er bare vores sted

Vi elsker gåturene i plantagen, stranden og byen. Huset vi havde lejet, har vi været i før, og det er virkelig et skønt sommerhus. Sådan et hus, som specielt jeg, gerne vil eje – på et tidspunkt.

Oven i hatten har det jo været det smukkeste efterårsvejr, så vi føler os virkelig ladede op, og klar til at sætte i gang med hverdagen.

Ren familie tid

Ugen har været fuld af familiehygge og lad os gøre hvad vi har lyst til. Rolige morgener, gåture i plantagen, leg i klitterne og på stranden, endda fodbadning i Vesterhavet, leg i hule, familiespil og film.

Drengene var ellers noget skeptiske overfor sidst nævnte, da familiefilmen blev Zappa, men de endte med at være helt opslugte af både Mulle, Bjørn og Sten.

Endagstur til Hvide Sande

Den ene dag kørte vi en tur til Hvide Sande, det er en dejlig by, der midt i klitterne. Som for mig også er lidt nostalgisk at komme til, da min onkel og tante boede der.

Inden vi gjorde noget andet, var vi en tur på kirkegården med en blomst, netop på min onkel og tantes grav. Vi nød en stille stund på kirkegården der vender ud mod fjorden, og i den grad indbyder til et øjeblik eller to med eftertanke.

Derefter gik turen mod havnen, også et sted vi altid vender tilbage i Hvide Sande.

Vi endte med at sidde ret længe ved havnen, børnene slog smut, mens Michael og jeg drak kaffe og sugede havne stemningen til os.

En flok fiskede efter sild, og de havde god succes med at hive sildende i land. Store og små fiskerbåde stævnede ud, mens andre kom i land.

En lille sæl svømmende rundt og som I kan læse var der nok at se på, mens vi bare sad der, nød solen og måske mest af alt, hinanden.

Selvom mand og børn ikke er de største fiskespisere, så kan vi ikke tage til Hvide Sande uden at købe fisk på røgeriet. Denne gang endte det med vi spiste en ret sen, men virkelig lækker frokost med særdeles frisk fisk. Vi spiste endda udenfor, mon ikke det var årets sidste frokost i det fri?

Weekenden herhjemme

Fredag sidst på eftermiddagen pakkede vi sammen og kørte hjem. Selvom vi alle var vemodige over at efterårsferien allerede var gået, så var det nu også meget rart at komme hjem.

Måske ikke mindst, fordi vi har en hverdag, som fungerer og som vi er glade for og tilfredse med. 

Jeg håber du har haft en god uge, uanset om du har haft ferie eller har passet dine hverdagspligter.

                                                 Kærligst, Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.