Efterårsjævndøgn og tanker om mit efterår

Netop i dag er det efterårsjævndag, efter sigende betyder det, at nat og dag er lige lange. Det har afledt lidt tanker om efteråret hos mig.

Denne pragtfulde søndag har faktisk været lidt efterårsagtig i vejret. Mine bare fødder i sandalerne var i hvertfald ikke helt varme, efter en dejlig gåtur i Ribe.

Søndag her i huset går tit ud på at tøffe, og da september har været fortravlet, (men god) så har det været særligt nødvendigt med søndags tøffe tid.

Fejring af bryllupsdag

I mit stille sind ser jeg frem til vi ingen planer har i næste weekend. Ud over at fejre vores 12 års bryllupsdag. Det bliver nu nok ret impulsivt, hvad vi ender med at gøre ud af mærkedagen. For mig handler det egentlig mest om, at give kærligheden mellem os lidt opmærksomhed.

For lige netop det med at give kærligheden opmærksomhed i hverdagene, kan godt halte lidt. Selvom vi gør vores for at holde gang i kærligheden og gnisten.

Mit efterår

Har gået lidt stille og funderet lidt over mit efterår. Jeg tror det bliver et dejligt et af slagsen, for jeg er virkelig et godt sted i livet.

Hussalg – måske i efteråret?

Ikke et perfekt sted, hvor der ikke er plads til forbedring, men et godt sted. Det synes jeg er rart. Selv om jeg faktisk nogen gange tænker at vi har lidt mange bolde i spil, blandt andet med vores hussalg. Så er det som om, at tingene stille og roligt falder mere og mere på plads.

Vi bliver efterhånden også skarpere og skarpere på, hvor det næste kapitel skal udspille sig.

Der er selvfølgelig den ubekendte faktor, hvor vi som hussælgerne ikke aner, hvornår hussalget sker. Som den utålmodige kvinde jeg er, arbejder jeg en “smule” med at være i det sker, lige når det skal.

Lige i går, krævede den del en pokkers masse arbejde.

Vanetjek

Efteråret kommer også til at rumme meget mere tjek af mine vaner. Men jeg arbejder med dem i små skridt. Det virker nemlig rigtig godt for mig.

I efteråret skal mine motionsvaner have et tjek, men også mine søvnvaner bliver tjekket.

Desuden har jeg gang i et andet spændende vane projekt, som jeg virkelig glæde mig til at skrive om i et indlæg.

Nærvær og samvær

Mit efterår kommer til at indeholde nærvær og ikke mindst samvær med mennesker jeg holder af. Selvfølgelig med børnene og Michael, men jeg håber også der bliver mulighed for 1 veninde aftale eller 2.

Efterårsferien bliver helt fantastisk og den glæde jeg mig også til at skrive mere om i et andet indlæg.

Efteråret bliver bare fantastisk

Jeg er helt sikker på, at efteråret bliver helt vildt dejligt. Egentlig glæder jeg mig også til at putte mig i sofaen med en god bog, en kop kaffe eller en film.

Det er da hyggeligt.

Men gåturene, med naturens efterårsklæder som guf til øjnene er da også noget at se frem til.

Jeg ønsker dig et skønt efterår.

Kærligst Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.