blandet pose slik

En blandet pose

April har indtil nu været mest som en blandet pose slik. Lidt syrlig, lidt sød, lidt blød og lidt der var svært at tygge…

Dét syrlige; en børnefamilies største udfordring

Der har været lige rigeligt med influenza og dertil hørende udfordringer med, at få en hverdag til at hænge sammen. Jeg tror det er alle børnefamiliers største udfordring. Her krydrede jeg den lige med selv at lægge mig, samtidig med at tøsepigen var ramt. Heldigvis sov vi begge dagene væk.

Dét der var svært at tygge; en datters bekymring

Inden jeg blev nedlagt af influenzaen, kørte jeg min far til OUH, hvor han skulle opereres. Egentlig troede jeg det var den der operations nervøsitet jeg kunne mærke i kroppen.

For jeg var godt nok urolig i mit indre, og selvom jeg nærmer mig en ret voksen alder på 41 år. Så vil jeg gerne have min far i ret mange år endnu.

Heldigvis gik operationen godt, min far er hjemme igen. Nyder godt af min mors mad og heler nu stille og roligt. Vi er ret sikre på, at han ikke behøver stråler, men tager et skridt af gangen.

Endnu en der var svær at tygge; Dronningen i biografen

Sammen med en veninde er jeg med i Biografklub Danmark. Jeg synes det er en forrygende mulighed, for at se film, jeg ikke lige umiddelbart ville have valgt at se.

Samtidig med, at det er en god måde at se hinanden på, sådan lidt uforpligtende, dér i biografmørket.

Dronningen er den meget omtalte film med Trine Dyrholm. Jeg kan kun sige, at filmen ikke var en film for mig.

Den gav mig ondt i maven og jeg brød mig på ingen måde om den. Skal jeg sige noget positivt, er det en kæmpe ros til Trine Dyrholm. Hold nu op hun spiller godt, fremragende skuespiller.

I øvrigt har jeg aldrig nogen sinde oplevet en biografsal SÅ stille efter en film var færdig. Jeg tror man kunne høre hvis en knappenål faldt på gulvet!

Det bløde; dalende arbejdsglæde med smil på læben

Det er besluttet, at min arbejdsplads skal flytte til Esbjerg! Vi flytter den 2. maj og det gør noget ved mig.

Og rigtig meget ved min arbejdsglæde, for den er virkelig dalende.

Alligevel har jeg et ret stort smil på læben, og er fyldt med en så stor taknemmelighed, at jeg næsten ikke kan rumme følelsen.

For det er nemlig kun på kontorjobbet jeg mangler den arbejdsglæde, som er så vigtig, for et tilfredsstillende arbejdsliv.

I min egen lille biks blomstrer arbejdsglæden for alvor, i takt med at bookningerne fylder kalenderen med de elev behandlinger jeg tilbyder.

Det er så fedt! Selv om jeg stadig mangler meget af uddannelsen, så er det bare helt fantastisk at kunne gøre en forskel ift muskelspændinger.

I hvert fald i min lille verden 🙂

Det søde; 13 år sammen med min aller dejligste mand

For et par uger siden, kunne vi fejre kobberbryllup. Forleden passerede vi så en anden mærkedag, nemlig 13 år sammen. Jeg undres over der allerede er gået 13 år, og jeg føler mig heldig.

Sidder du og tænker, vi da vist blev gift lidt hurtigt, har du ret 😉 du kan læse om hvordan det hele startede her

Heldig over at have mødt kærligheden på den måde og heldig over det liv vi har skabt.

Det sidste stykke af posen

Jeg vil slutte for denne gang, jeg håber at din april også har været en skøn blandet pose 🙂

Tak fordi du læser med. Jeg håber du bliver inspireret til at forfølge din vej i livet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.