en fredelig aftentur som endte med tanker om frygt

Jeg holder rigtig meget af, at gå en tur om aftenen. Synes det er skønt, at få tømt hovedet fra dagens indtryk og oplevelser – også er en gåtur godt for mit Mojn til de berygtede hyggekilo.

Forleden, mens jeg gik med god musik i ørerne og bare nød aftenen i mine helt egne tanker, gøede en hund pludselig, højt, glubsk og absolut uventet. Jeg blev så forskrækket, at jeg hoppede og sagde en mærkelig lyd, ret højt 😀

Heldigvis er det ikke sådan, at hunde normalvis kan frembringe frygt i mig, men lige der midt i mørket, højt og uventet satte mit hjerte altså i frygtgalop.

Det fik mit at spekulere på, hvad jeg egentlig frygter, sådan for alvor.

Terror, naturkatastrofer og verdens ufreden kan virkelig skræmme mig.

I familien er det selvfølgelig, at der sker børnene noget. Men også det, at der kan ske Michael noget, kan virkelig gøre mig bange. Så er der tanker om, at dø ung og gå glip af børnenes liv, og at de skulle undvære en mor. Hæslig tanke.

Det er jo de åbenlyse, som alle mødre og fædre frygter.

Børnene har en plastik slange, som de virkelig elsker at kaste på mig. Fordi de ved jeg går i total panik, og hver eneste gang starter en vild undvigende hoppe dans og hvis de virkelig forstår, at gribe overraskelsesmomentet, så skriger jeg endda. De morer sig kosteligt, men jeg er grebet af ægte frygt. For en lorte plastik slange.

Darth Vader kan i den grad også skræmme mig. Jeg ved jo godt, at der altid er en mand eller dame inden i forklædningen, men lyden gør mig så pisse bange jeg kunne tisse i bukserne.

Og jeg mener virkelig lyden. For inde i træningscentret er der en, som ind i mellem træner med en maske på, så han siger Darth Vader lyden. Selvom jeg ved, hvem han er og sagtens kan hilse på ham, uden masken. Så stivner jeg hver gang jeg oplever ham med masken. På grund af lyden. Tænk man kan blive så bange for en lyd.

Har du mon også, sådanne ulogiske ting eller lyde, som i den grad skræmmer dig?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.