En gang skal jo være den første

image

For lidt tid siden, havde jeg et ærinde i Fredericia. Da jeg var på vej hjem og var kommet godt ud på motorvejen og sad der og nød landskabet og solen – og måske drømte lidt om forår. Fik jeg øje på en seddel der sad og blafrede under den ene vinduesvisker, undrede mig lidt, men tænkte, at det måtte være en reklame.

Faktisk blev jeg så nysgerrig, at jeg var nødt til at køre en tur med viskeren, så jeg kunne se sedlen noget bedre. Den var pakket ind i en fin plastlomme 🙁 det er der jo helt ærligt ikke mange reklamer der er!

Måtte ind på den nærmeste rasteplads og tage min første parkeringsbøde nogensinde – ja faktisk min første bøde nogensinde. Hvor var det dog træls, specielt set i lyset af, at jeg rent faktisk har en automatisk p-skive. Men den manglede desværre og åbenbart batteri 🙁

Øv – men efter 17 år som bilist, er det vel egentlig helt godt gået.

4 Replies to “En gang skal jo være den første”

  1. Ja, det er da egentlig meget godt gået slet ikke at have været ramt før nu. Men det er nu engang ikke det fedeste at bruge sine penge på :-).

    1. Nej, det er godt nok dumme 510 kr. Kunne komme i tanke om virkelig mange måder de kunne bruges sjovere på 🙂
      Kh Rikke

  2. Ha ha… Øv… There’s a first for everything. Men er det den første på 17 år, så er det vist okay.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.